Radnika u toplani u Železniku udarila struja: Hitno prebačen na reanimaciju u Urgentni centar

Radnik je u svesnom stanju, ali i dalje pod nadzorom lekara

  • 0

U toplani u Železniku došlo je do incidenta u kojem je teško povređena jedna osoba.

Oca i ćerku ubila struja u štali s kravama: Veću tragediju sprečio stariji sin i spasao ostale članove porodice (FOTO) (VIDEO)

- Primili smo u 11.29 poziv za toplanu u Železniku, u Ulici Darinke Radović. Prema prvim informacijama kojima raspolažemo jednog radnika je udarila struja i on je odmah transportovan na reanimaciju u Urgentni centar - rekao je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći za Blic.

Potvrda o ovom incidentu stigla je i iz JKP "Beogradske elektrane". Oni navode da je do nezgode došlo, nažalost, zbog greške izvođača radova.

GREŠKA IZVOĐAČA RADOVA

- Prilikom izvođenja radova na elektro-instalacijama došlo je do greške izvođača radova u manipulaciji, što je, nažalost, prouzrokovalo povredu jednog njihovog radnika. Služba Hitne pomoći prevezla je radnika u Urgentni centar, gde mu je ukazana medicinska pomoć - kažu iz preduzeća, dodajući da je prema njihovim informacijama radnik u svesnom stanju, ali i dalje pod nadzorom lekara.

VIDEO: Zbog krađe struje na Kosovu evropski radnici kasne na posao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA