Bahati taksista pravi nekoliko prekršaja i ugrožava bezbednost saobraćaja, samo zato jer ga mrzi da se regularno okrene (VIDEO)

Mladići su slučajno uočili čudnu situaciju, pa su snimili sve sa prozora

  • 7

Internet gori zbog snimka taksija koji na Novom Beogradu nije išao regularnim putem kako bi se okrenuo i u suprotnom smeru skrenuo gde mu odgovara, već je skrenuo pravo preko tramvajskih šina i pešačkog prelaza, potom prometnim bulevarom vozio u suprotnom smeru, a onda skrenuo u sporednu ulicu i stao.

Plavuša učestvovala u lančanom sudaru kod "buvljaka": "Zakucala" se u auto ispred sebe, a onda ju je slupao drugi otpozadi (FOTO)

Doduše, prilikom stajanja dao je migavac, kao signal da će stati, premda je bio desni, ali bar je signalizirao nekako, za razliku od prethodnog manevra.

Mladići su sa jednog prozora prekoputa slučajno uočili čudnu situaciju, pa su snimili sve. Nisu mogli da veruju šta gledaju.

Taksisti se očigledno žurilo, ali svakako da nije rešenje zbog žurbe ugrožavati bezbednost drugih učesnika saobraćaja.

U ovom konkretnom snimku ugrožen je i jedan pešak, koji je stao nasred pešačkog prelaza kako bi taksi prošao u suprotnom smeru.

Šta vi mislite o ovom potezu taksiste i da li ga opravdavate?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kumče Gambino

    8. avgust 2018 | 16:47

    Malo ih je koji rade iako im je oduzeta dozvola za rad ili je ni nemaju od samog starta, ovog treba u zatvor godinu dana i da ponovo polaže sve iz početka ali tek za 3 godine.Znaci zatvor 1 g, pa onda zabrana voznje 2 g, pa polaganje.Sada bi on onako dziberski odg pa jbg ja moram da zaradim 'leba, mozes druze niko ti ne brani, ali propisno a ti si zbog svog' leba ugrozio svoj i još drugih par zivota. Sto je tvoj 'lebac vazniji od tudjeg zivota?! Dziberi bre, mnogo se mangupišu.

  • NBgd

    8. avgust 2018 | 15:38

    Postoji dokaz, i samo mu treba oduzeti mogućnost da radi, na pola, do jedne godine, preventivno, kako bi drugi nasilnici odustali od sličnih radnji.

  • Turco

    8. avgust 2018 | 21:42

    Lako je suditi drugima. Pogledajte se u ogledalo i sebi priznajte koliko prekrsaja dnevno napravite?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA