"Voždovačke letnje večeri" i ovog vikenda

Nedelja, 12. avgusta u 19 časova predstava za decu u izvođenju pozorišta "Teatrić", od 21 čas za starije poetsko veče "DVE SANjE" – poznate pesnikinje Sanja Radojković i Sanja Nedeljković

  • 0

Voždovački centar "Šumice" i ovoga vikenda pripremio je raznovrstan program za decu i odrasle u okviru kulturne manifestacije "Voždovačke letnje večeri".

Program manifestacije "Voždovačke letnje večeri":

Petak, 10. avgusta u 19 časova predstava za decu "Velika morska avantura" u izvođenju Udrženja dečijih pozorišta, od 21 čas za starije ETNO UKRAJINE – KUD "KALINA" – koncert tradicionalnih pesama i glasova Ukrajine. Subota, 11. avgusta u 19 časova predstava za decu u izvođenju pozorišta "Teatrić", od 21 čas za starije Branko Marušić Čutura Najstariji rok – muzičar na Balkanu i u 79. godini praši i razbija. Gitarom i klavijaturama stvarao je istoriju našeg roka (Siluete, Džentlmeni).

Nedelja, 12. avgusta u 19 časova predstava za decu u izvođenju pozorišta "Teatrić", od 21 čas za starije poetsko veče "DVE SANjE" – poznate pesnikinje Sanja Radojković i Sanja Nedeljković.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA