≫ 

Detalji nesreće u Vojvode Stepe: Mladića udario autobus, krv mu šikljala iz vrata, a on kroz suze ponavljao devojci da je voli. Plakali i prolaznici

Čuo se samo tup udarac, a posle toga je počeo pakao

  • 4

Dvoje 20-godišnjaka, po svemu sudeći momak i devojka, teško su povređeni danas oko 13 časova u Ulici vojvode Stepe kada je na njih naleteo autobus gradskog prevoza na liniji 33. Prema rečima radnice iz obližnje pekare, situacija je bila toliko dramatična da su čak i prolaznici plakali.

Autobus pokosio pešake u Vojvode Stepe: Ima povređenih, Hitna pomoć juri na lice mesta

- Čula sam tup udarac i odmah pritrčala da im pomognem. Polivali smo ih vodom. Devojka je plakala, dok je momak izgleda imao otvoreni prelom desne ruke, bio je rasečen po vratu i mnogo je krvario. Međutim, uopšte nije razmišljao o svojim povredama već joj je samo govorio da je voli dok je ona plakala - rekla je za Blic potresena radnica u pekari koja kaže da se i sama isplakala zbog ove scene.

Ostali prolaznici dodaju da je ovaj deo Vojvode Stepe kritičan.

- Ovaj pešački je užasan. Viđala sam vozača tramvaja kako zvoni majci sa detetom u kolicima da požuri kada prelazi, kako ne bi morao da koči - dodala je i radnica.

VIDEO: U Gruži izgoreo autobus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlata

    14. avgust 2018 | 18:20

    sta je sa momkom i dijevojkom?

  • Siki

    14. avgust 2018 | 19:29

    O bože spasi tu decu molimo ti se.

  • ned

    15. avgust 2018 | 19:23

    Prosli mjesec sam bio u posjeti u beogradu saobracajna kultura je uzas niko ne staje na pjesackom migavci i pojas se ne koriste ali zato se mobilni koristi dok se vozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA