Vesić o "genijalnom poduhvatu" Đilasa dok je vodio Beograd: 25 miliona evra za kapelu koja ne radi 8 godina, jer su zaboravili da je priključe na gas

I sada nam genijalac Đilas soli pamet i priča kako sve i u državi treba da se podržavi, napisao je Vesić na Fejsbuku

  • 41

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je bivša gradska vlast, na čelu sa Draganom Đilasom, utrošila preko 25 miliona evra za izgradnju kapele na Novom bežanijskom groblju, koja ne radi već osam godina, oglasio se na Fejsbuku i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je sarkastično kritikovao ovaj, kako je napisao, genijalni poduhvat Đilasa, za koji je potrošen novac Beograđana.

Svi treba da stanu uz Vučića po pitanju Kosova: Vesić ističe da nemamo luksuz da budemo nejedinstveni

- Još jedan genijalni poduhvat iz vremena kada je Beogradom vladao bivši gradonačelnik Dragan Đilas. 25.5 miliona evra za kapelu koja ne radi osam godina jer su zaboravili da je priključe na gas. I na groblju su morali da imaju interes. I sada nam genijalac Đilas soli pamet i priča kako sve i u državi treba da se podržavi. Izuzev njegovih firmi, naravno - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    15. avgust 2018 | 12:31

    Svakog dana ispliva nova katastrofa u vreme Djilasa. Vazno da se Djilas sad pravi pametan i govora sta i kako treba da se radi.

  • Stevan Grbic

    15. avgust 2018 | 17:51

    Ma nemoguce da je Djilas sipskao neke pare bezveze. Vidite samo kako je lep most na Adi, ili kako ga ja zovem "najskuplji most u ovom delu sveta".

  • alisa

    15. avgust 2018 | 12:31

    Đilas je smatrao da u kapeli ne treba grejanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA