≫ 

Samo jedno vozilo blokiralo celu Gazelu: Ogromna kolona protegla se od Novog Beograda do Autokomande

Vozačima se savetuje strpljenje

  • 3

Ogromna gužva stvorila se na mostu Gazela oko 8.30, nakon jutarnjeg špica, kada je jedno vozilo u kvaru blokiralo čitavu ovu najfrekfentniju beogradsku saobraćajnicu.

- Putnički automobil morao je da se zbog kvara zaustavi nasred mosta. Nadležne službe ga sada uklanjaju, ali zbog njega su se jutros stvorile gužve - potvrdili su za Telegraf.rs iz MUP-a.

A kolona koja se stvorila protegla se od Novog Beograda sve do Autokomande. Taksisti javljaju da vozila trenutno mile preko mosta.

- Gužva je nesvakidašnja i saobraćaj je vrlo usporen, naročito za ovaj deo dana. Vozačima može samo da se savetuje strpljenje - javljaju taksisti.

VIDEO: Ovako izgleda Gazela odozdo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladdimir

    11. septembar 2018 | 10:39

    Čemu onda služi žuta traka kojom nije dozvoljeno kretanje vozila? Primetio sam, poslednjih godina, da nikome ne pada napamet da vozilo u kvaru pogura sa sredine ulice, i pomeri ga sa strane kako ne bi blokirao saobraćaj... Ljudi, jednostavno, stanu “na sred” ulice i satima blokiraju saobraćaj dok ne reše svoj problem...

  • Lepi

    11. septembar 2018 | 10:56

    A ta zuta traka bi mogla da se otvori kad su ovakve guzve. Ionako hitna policija kad ukljuci rotaciju ukljucuje je da bi izbegli guzvu i da bi prosli laganije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA