≫ 

Krkljanac na auto-putu, popodnevni špic, prvi čin: Lančani sudar na Novom Beogradu, izbegavajte Gazelu i Autokomandu u širokom luku (FOTO)

Počeo je popodnevni špic

  • 0

Na potezu od Autokomande do Gazele s početkom popodnevnog špica napravio se ogroman zastoj, a za prelazak preko ove kratke deonice potrebno je i po 25 minuta.

Veća gužva je u smeru od Arene ka Dušanovcu, ali i na prilazima Autokomandi, posebno iz Bulevara oslobođenja. Trenutno je pravi kolaps na Novom Beogradu, na raskrsnici ulica Norveške i Marka Čelebonovića. Na toj lokaciji dogodio se lančani sudar u kojem su učestvovala tri vozila. 

Foto: Telegraf.rs

- Udes se dogodio oko 16 časova. Jedna osoba zadobila je teže povrede pa je prevezena u Zemunsku bolnicu na odeljenju neurohirurgije. Ostali putnici su prošli bez povreda- ističu iz Hitne pomoći.

Gužva se preliva i na Mostarsku petlju ka centru grada, a usporen saobraćaj je i u Beogradskoj ulici pred ulazak u kružni tok na Slaviji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA