Radionice ekonomskog osnaživanja žena koje su posle 45. godine ostale bez posla

Sve polaznice dobijaju sertifikat učešća u radionicama. Broj učesnica radionica je ograničen, a prioritet imaju zainteresovane žene sa teritorije opštine Palilula

  • 0

U organizaciji Udruženja "Žene na prekretnici", a uz podršku Gradske opštine Palilula, biće održane besplatne trening radionice namenjene ženama sa teritorije Palilule, suočenim sa gubitkom posla u životnom dobu preko 45 godina, u cilju njihovog osnaživanja radi ponovnog ekonomskog i društvenog angažovanja.

Radionice se održavaju 10. i 11. oktobra, od 10 do 15 časova, u sali Gradske opštine Palilula, Takovska 12. Prijavljivanje se može izvršiti preko mejla: info@zenenaprekretnici.org. Cilj radionica je, da žene suočene sa gubitkom posla, u životnom dobu starosti 45+ godina, dobiju pomoć i podsticaj da se ekonomski i društveno ponovo angažuju, kroz pružanje informacija i uputstava o samozapošljavanju, odnosno preduzetništvu. Teme dvodnevnih trening radionica su: "Otkrijte svoje preduzetničke osobine" i "Kako do ideje za moj biznis".

Sve polaznice dobijaju sertifikat učešća u radionicama. Broj učesnica radionica je ograničen, a prioritet imaju zainteresovane žene sa teritorije opštine Palilula.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA