Sudar tramvaja i automobila: Ponovo haos na Autokomandi, vozila mile ka auto-putu

Kritično je i u Radničkoj, na Brankovom mostu, ka "Marakani"...

  • 0

Sudar tramvaja i putnčkog vozila napravio je pravi saobraćajni haos ovog jutra na Autokomandi, javljaju beogradski taksisti.

Kako kažu, iako je policijski uviđaj na ovoj lokaciji završen, kolone vozila i dalje mile kako u smeru ka stadionu "Rajko Mitić" tako i na deonici koja vodi na auto-put.

"Deca su zakon": Održan protest trudnica i porodilja u Beogradu

- Sam auto-put takođe je dosta frekventan od Dušanovca do Novog Beograda, gužve se na Gazeli beleže u oba smera. Slična situacija je na Brankovom mostu, dok na Pančevačkom više vozila saobraća ka Bulevaru despota Stefana - navode taksisti.

Sem toga, sporije se vozi i u Radničkoj, Neznanog junaka i u Drajzerovoj ulici, a u smeru ka centru grada.

- Od Čukaričke padine pa sve do Šećerane vozila se jedva kreću. Nije mnogo bolje ni za one koji su krenuli ka Mostu na Adi, niti za putnike koji se kreću duž Obrenovačkog puta. Barem su saobraćajci na licu mesta i unose red u jutarnjih haos - javljaju čitaoci Telegrafa.

Podsetimo, Autokomanda i auto-put bili su neprohodni i juče, kada je tokom popodnevnog špica došlo do dve saobraćajne nezgode na Gazeli u kratkom vremenskom razmaku.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA