≫ 

Ovo nije bahato parkiranje, prosto je neverovatno gde je ova plavuša ostavila auto. Beograđani se krstili!

Šta se ovde, zaboga, desilo?

  • 17
Foto: Nenad Mršić

Jedna plavuša bila je ili vrlo kreativna kada je pronalazak mesta za parkiranje u pitanju, ili je skupoceni auto bio previše za nežne ruke. U svakom slučaju, mašina je završila na stepenicama jednog prestoničkog hotela, odakle po svemu sudeći sama nije znala gde da je pomeri.

Nezgodu je svojim telefonom zabeležio jedan Beograđanin, koji se našao u blizini ulaza u poznati gradski hotel. Troje ljudi stajalo je na stepenicama, verovatno se pitajući kako da se iskobeljaju iz ove zavrzlame.

Prolaznike je više zanimalo kako su kola tu završila. Da li je vozač/ica malo jače pritisnuo papučicu i doživeo peh, ili u garaži hotela prosto nije bilo mesta, te je morao da brzo smisli gde da parkira, ostalo je misterija.

Šta vi mislite da se ovde zapravo desilo? Pišite nam u komentarima.

VIDEO: Čekajte da vidite kako se besna kolica parkiraju u srcu Pariza

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    10. oktobar 2018 | 22:37

    Skupoceno u odnosu na Yuga45

  • Sun

    10. oktobar 2018 | 22:35

    Pa za vecinu ovde i jeste skupocen auto.. pokusaj da ga kupis sa platom od 25 soma!!! ili jos bolje da ustedis nesto.. Kako da ne!!

  • vulkanizer

    10. oktobar 2018 | 21:59

    To ti je kad ti vozilo kupio onaj isti sto je rezervisao apartman u tom prestonickom hotelu a ne da ga kupis na kredit ili od svoje ustedjevine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA