≫ 

Manijak napao devojčicu na Vračaru: Utrčao u zgradu za njom, pa je go jurio po stepeništu

Uplašena mama Jelena opisala je kako je manijak izgledao

  • 15

Čini se da Beograd, postaje sve manje bezbedan grad, posebno za žene. Jedna mama, Jelena, podelila je na svom Fejsbuk profilu uznemirijuć događaj čiji je akter, nažalost bila njena ćerka.

Šta se zapravo dogodilo na u zgradi na Vračaru, Jelena je detaljno opisala:

"Danas je u sred dana manijak napao moje dete kad se vraćala iz škole. Ušao je u zgradu za njom, jurio je stepeništem i skidao se go, uspela je da pobegne. Zvali smo policiju. On meni ne bi pobegao da sam bila u stanu... ne bi sačekao ni zatvor ni hemijsku kastraciju. Ne bi mi bio problem da sama rešim njegov slučaj...", napisala je očajna i uplašena majka.

Mnogi ljudi koji su komentarisali ovaj slučaj bili su, naravno zgranuti onim što čitaju, ali još jedna zabrinjavajuća činjenica, bila je ta da su postojali oni koji su pisali slična iskustva.

Jelena je čak i opisala kako je manijak izgledao.

- Visok, ćelav, svetlijih očiju, u plavoj trenerci. Policija i inspektori su reagovali odmah, verujem da će se stati na put manijacima i uvesti drakonske kazne i kastracija silovateljima - stoji u jednom od njenih komentara.

Na svu sreću, napadač nije uspeo da utrči u stan za njenom ćerkom, ali jeste uspeo da se uvuče i zgradu munjevitom brzinom, iako je ona dobro obezbeđena.

- Kod nas se zaključava karticom, svuda je video nadzor, u zgradi ima visoko rangiranih pripadnika i vojske i policije...i uspeo je da uđe...utoliko mi je sve strašnije - napisala je Jelena nekome ko se takođe požalio na bezbednost u svojoj zgradi.

Mnogi su pitali da li je njena ćerka sada dobro i da li je uspela da prevaziđe pretrpljeni stres, ali je ona odgovorila da je sve u redu, da se napadnuta devojčica smirila.

- Izgleda da je u pitanju psihijatrijski slučaj. Verujem da je ovo suviše lud, a ne suviše opasan čovek. Ko ordinira u po bela dana u zgradi ne može biti normalan nikako...ali se dete istraumiralo - navela je Jelena.

Da Jelena, kao što je i pisala u komentarima ali i samom statusu, ništa neće prepustiti slučaju, najbolje svedoči to što je ćerkama za osmi mart kupila suzavce.

VIDEO: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    8. mart 2019 | 07:56

    Ne moze se sve odmah i sad a gradjani moraju biti strpljivi jer ce vrlo brzo doci vreme kada ce na elitne gradjane da atakuju samo elitni manijaci a one prostije gradjane koji sa svojom decom zive u zgradama sa ulaznim vratima kao hotel promaja prepadace manijaci koji ih vrebaju goli i bosi a izmedju kojih ce vrlo verovatno biti izgradjen i zid nalik onom Berlinskom.

  • Rastko

    8. mart 2019 | 07:32

    NATO sprej je zakonom zabranjen draga gopspodjo i samo manijak mama moze svojim cerkicama da ga kupi i to za ''dan zena'' !!!

  • Rastko

    8. mart 2019 | 07:10

    Vise ima muskih ali i zenskih manijaka je sve vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA