≫ 

Umesto cveta, žena vozač za 8. mart dobila batine: Vozila je autobus, a siledžija joj je preprečio put i izudarao je

Vozačica je mogla samo da se zahvali policiji i hitnoj pomoći što su brzo pritekli u pomoć

  • 23

Sraman incident dogodio se danas na liniji 81L, u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, kod stadiona, kada je jedan bahati vozač fizički napao ženu koja je upravljala autobusom.

Vozač automobila je preprečio put autobusu za čijim volanom je sedela Slavica T. i počeo da je udara i to baš na 8. mart.

- On joj je zadao nekoliko udaraca u predelu grudnog koša i stomaka. Nakon incidenta se vozilom udaljio, a policija se u najkraćem roku pojavila na licu mesta i obavila uviđaj. Putnici su pokušali da zaštite vozača, ali nisu uspeli u tome, jer se sve desilo u veoma kratkom roku. Vozilo hitne pomoći je stiglo na vreme i ukazalo pomoć Slavici, koja se žalila na stres, otežano disanje i mučninu - kazao je direktor Konzorcijuma privatnih prevoznika Drago Tošić.

On je dodao i da je Slavica T. uzorna radnica i do sada nije bilo primedbi na njen rad. 

Kako kaže, posebno ga je povredilo to što se ovaj žalosni događaj desio baš na Osmi mart, kada bi muškarci trebalo da ukažu poštovanje prema ženama. A Slavica to svakako zaslužuje samim tim što je odabrala ovo teško zanimanje.

VIDEO: Da li je 8. mart levičarski praznik i zašto se slavi?

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cicaa

    8. mart 2019 | 21:49

    A gospodin zivac presretač??? Slavi sa dragom 8 mart negde? Ili je pronadjen i priveden.

  • Dana

    8. mart 2019 | 22:19

    Problem je poseban zato sto se incident desio bas na 8. mart?! Naravno, bilo bi sasvim u redu da je bilo koji drugi dan u pitanju.Tada je dozvoljeno, mozda i pozeljno, mlatiti zene bilo cime da se bave.Neverovatna logika!

  • Qwer

    8. mart 2019 | 23:25

    Junačina brate, nema šta. Aaaa, neće na tome ostati. I ne treba. Mora da oseti malo kako boli kad tuđa ruka besomučno udara. Livra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA