USVOJITE KUČIĆE-SIROČIĆE: Preživeli masakr u Zemunu, sad traže dom! (FOTO)

Ako imate mogućnosti da brinete o jednom od dva umiljata šteneta, javite se Veri Kozinac i postanite bogatiji za jednog čupavog saputnika

  • 8

Dva šteneta, stara svega mesec i po dana, koja su preživela svirepi masakr na Zemunskoj pijaci, kada je Vujica V. lopatom ubio četiri preostale kuce, čekaju na usvajanje. Njih je, nekoliko dana nakon napada, pronašla Vera Kozinac, koja ih je zbrinula i odvela kod veterinara.

- Našla sam ih u nedelju, pretražila sam celu pijacu. Bili su isprepadani, nisu cvileli, nego su urlali od straha. Toliko su se isprepadali da mi se jedan od njih ispiškio u ruku. Strašno je to bilo gledati. Kad sam ih donela kući, zavukli su se u jedan ćošak i nisu smeli da izađu uopšte - ispričala je humana Vera za Telegraf.

Srećom, jedno štene je potpuno nepovređeno, dok je drugom oštećena tetiva. Međutim, zbog toga što su veoma mladi, veterinari kažu da će najverovatnije sve biti u redu.

Nažalost, Vera nije u mogućnosti da trajno brine o ova dva šteneta. Zbog toga ona, ali i redakcija Telegrafa apeluju na sve one koji vole životinje, a imaju fizičkih i materijalnih resursa da brinu o psu, da se jave Veri i usvoje jednog ili oba ova lepotana. Priznaćete, preumiljati su.

Zainteresovani mogu kontaktirati s Verom putem njenog Fejsbuk profila: www.facebook.com/vera.kozinac

Takođe, svi koji žele da pruže podršku protiv ovakvog ponašanja pozvani su da dođu u nedelju 2. decembra u 13 sati na plato ispred Hale "Pinki" u Zemunu.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja Perović

    26. novembar 2012 | 21:38

    Veliki pozdrav za Veru Kozinac. Biću u nedelju na platou ispred "Pinkija"

  • Dragan

    26. novembar 2012 | 19:33

    De cu ga :D I ovog mog cuvam ma najbolje na svetu svaki dan jedem krompir i paprike a on cepa meso i granule kao zmaj al nije mi zao kad ga vidim da lezi onako lep na krevetu pored mene pre bi dao da mi odseku ruku nego njemu nokat :D zlato moje DOBERMAN <3

  • Deana Hemm

    27. novembar 2012 | 16:02

    Koji je ku...( da izvinite)takvim navodno "ljudima" koji žele ruke okrvavit NEVINIM Stvorenjima...bilo bolje da sebe opale lopatom po glavi možda dopru do Boljeg Čovjeka u Sebi!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA