Beograd: Hitna pomoć intervenisala 130 puta

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 130 puta, od čega je 20 intervencija imala na javnim mestima, a u dve saobraćajne nesreće povređene su tri osobe

  • 0

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 130 puta, od čega je 20 intervencija imala na javnim mestima, izjavila je za Tanjug načelnik smene dr Valentina Andrejić.

 

Ona je rekla da su se u Beogradu u ranim jutarnjim satima dogodile dve saobraćajne nezgode, u kojima su povređene tri osobe.

 

U Rakovici, u 5.17 sati, dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je povređen vozač star 37 godina, i sa povredama glave prebačen u Urgentni centar.

 

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Partizanskoj ulici 20 minuta kasnije, povređene su dve osobe, koje su takođe prebačene do Urgentnog centra.

 

Tokom noći, zbog zdravstvenih tegoba pomoć su tražili uglavnom astmatičari i srčani bolesnici.

 

Doktorka Andrejić savetovala je hroničnim bolesnicima da zbog visokih temperatura za ovo doba godine obrate pažnju na ishranu, da redovno uzimaju svoju terapiju, bave se umerenim fizičkim aktivnostima i izbegavaju stresne situacije.

 

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA