INADŽIJA: Mrkina žena ne da majstorima da uđu u njen stan, pet porodica bez grejanja

Do kvara u Resavskoj 58 i 60 došlo je još 18. februara, ali su radijatori u pet od ukupno 40 stanova i dalje hladni. Kako bi otklonili kvar, radnici JKP "Beogradske elektrane" moraju da uđu u stan na drugom spratu u broju 60, ali to i dalje ne dozvoljava Dragana Mrkonjić, supruga ministra Milutina

  • 2

Supruga ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića Dragana Mrkonjić navodno ne dozvoljava radnicima JKP "Beogradske elektrane" da uđu u njen stan kako bi sanirali kvar na toplovodnoj mreži u Resavskoj 58 i 60.

Kako piše dnevni list "Blic", do kvara u ta dva ulaza došlo je još 18. februara, ali su radijatori u pet od ukupno 40 stanova i dalje hladni. Kako bi otklonili kvar, radnici JKP "Beogradske elektrane" moraju da uđu u stan na drugom spratu u broju 60, ali to i dalje ne dozvoljava Dragana Mrkonjić, žena ministra Milutina.

Grejanje u obe zgrade je prestalo da radi 18. februara kada je pukla toplovodna cev između prvog i drugog sprata u Resavskoj 60. Ekipa JKP "Beogradske elektrane" ispraznila je vodu iz instalacija u obe zgrade kako bi otklonila kvar. Međutim, pošto im Dragana Mrkonjić nije dozvolila da uđu u njen stan, oni nisu intervenisali sve do petka. U međuvremenu gotovo svi stanari, pa čak i sam ministar Mrkonjić, koji već godinama tu ne živi, pokušali su da ubede Draganu da pusti majstore u stan, ali ona to i dan-danas odbija.

Iako u "JKP Beogradske elektrane" tvrde da su poslali zahtev Komunalnoj inspekciji da bi ušli u stan, u Sekretarijatu za inspekcijske poslove ističu da im još ništa nije stiglo.

- Poslali smo i faksom i poštom zahtev Komunalnoj inspekciji da nam omogući da uđemo u stan kako bismo otklonili kvar. Još čekamo njihovu reakciju - objašnjavaju u JKP "Beogradske elektrane".

Ako Komunalna inspekcija ne omogući radnicima JKP "Beogradske elektrane" ulazak u Mrkonjićev stan, preostaje da se nadležni u ovom preduzeću obrate Prvom osnovnom sudu, koji može da donese privremenu meru na osnovu koje će policija provaliti u stan Dragane Mrkonjić.

(M. S. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA