NOVI TRŽNI CENTAR: Svetski brendovi, restorani, na krovu fudbalski stadion!

Kupci će u centru moći da nađu brendove - "C&A", "Koton" ,"Tom Tailor", "Dajhman", "Njujorker", "Karpisa", "Ledžend, "Urban džangl", "Planeta sport", "Metro", "Orsej", "Beba kids"....

  • 2

U Beogradu je danas zvanično počeo rad TC "Stadion", u Zaplanjskoj ulici, koji se prostire na 75.000 kvadratnih metara i predstavlja najveći objekat te vrste u starom delu grada.

 

Površina maloprodajnog dela iznosi 28.000 kvadratnih metara, gde se mogu naći najpoznatiji svetski i domaći brendovi, ugostiteljski objekti, kao i različiti zabavni sadržaji. U centru se nalazi i "Roda" megamarket, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih.

 

Ukupna vrednost investicije iznosi 50 miliona evra i predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se prvi put koristi u našoj zemlji, a u novom objektu biće zaposleno oko 800 radnika.

 

"Stadion" je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren (FK Voždovac), čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca, a koji je izgrađen u skladu sa savremenim standardima UEFA i na način koji uspostavlja nove urbane i arhitektonske standarde.

 

Kupci će u centru moći da nađu brendove - "C&A", "koton" ,"Tom Tailor", "Dajhman", "Njujorker", "tako fešn", "karpisa", "ledžend, "urban džangl", "iskrim intimo", "MilaVitsa", "la borsa", "parfois", "sportina", "planeta sport, intersport", "metro", "orsej", "beba kids", "planika", "ciciban"....

 

Tu se nalaze i zlatare, frizernice, kozmetički saloni i turističke agencije...

 

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    25. april 2013 | 14:58

    Znaci realno nema ni jednog svetskog brenda, vec ista losa ponuda kao i u Uscu i Delti.

  • miroslav

    25. april 2013 | 17:49

    uzaaaaaas .... kopija delte i usca ..... trece sranje od trznog centra u nasem gradu .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA