HP NA RED BULL FLUGTAGU: Vaučeri sa popustom očekuju vas na Adi

Ljubitelje HP uređaja na Adi Ciganliji tokom Red Bull Flugtag manifestacije očekuje zanimljiv prateći program, kao i vaučeri sa popustom na izložene proizvode

  • 0

Kompanija Hewlett-Packard, kao partner manifestacije Red Bull Flugtag, koja se održava 22. juna na beogradskoj Adi Ciganliji, pripremila je atraktivan HP Corner u kome posetioci mogu da isprobaju notebook računare sa AMD procesorima: ProBook 4545s, Pavilion M6, G6 i G7, Envy Sleekbook 6, kao i štampače iz Ink Advantage i Oficejet serija.

Ljubitelje HP uređaja na Adi očekuje i zanimljiv prateći program: promo tim koji sve zainteresovane slika pored atraktivnih letelica i poklanja im uramljenu fotografiju na licu mesta, kao i tatoo majstor koji u oslikavanju koristiti scensku šminku.

Dolaskom na HP štand i "lajkovanjem"  Facebook strane HP Srbija, posetioci dobijaju vaučer sa 10% popusta na sve izložene modele, a svi oni koji istetoviraju HP i AMD znak na telu, dobijaju dodatni popust od 5%.

Popust sa vaučerom i tetovažom važi u HP prodavnici u Ušće Shopping centru, do ponedeljka 8. jula.

I to nije sve! Na manifestaciji se očekuje učešće 39 timova iz cele zemlje u svojim kreativnim letelicama. HP nagrađuje sve članove tri prvoplasirana tima: pobednički tim računarima HP ProBook 4545s, drugoplasirani tim štampačima HP Deskjet Ink Advantage 5525, a trećeplasirani štampačima HP Deskjet Ink Advantage 3525.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA