ISKOČIO IZ VOZA: Setio se da je zaboravio kofer na stanici!

- Voz je već prošao Beogradski Sajam kad sam se setio. Uhvatio sam trenutak kada je voz milio bukvalno po pruzi, pa sam iskočio - ispričao je Veljko Peruničić

  • 12

Veljko Peruničić (36) iz Sivca, krenuo je vozom iz Beograda za Bar, ali se ubrzo setio da je na železničkoj stanici u službi za ostavljanje prtljaga zaboravio da preuzme kofer.

Nemajući kud, on je otvorio vrata i vrebao trenutak da iskoči, što je i učinio negde između Beogradskog sajma i Rakovice.

- Žurio sam da stignem da uhvatim mesto u vozu i potpuno sam zaboravio na kofer. Voz je već prošao Beogradski Sajam kad sam se setio. Uhvatio sam trenutak kada je voz milio bukvalno po pruzi, pa sam iskočio - ispričao je Peruničić

Rekao je da je posle morao dosta da pešači dok nije naišao na gradski prevoz, jer je iskočio "usred ničega". On je iz voza skočio sa povećim rancem na leđima, ostavivši u kupeu za sobom dve zapanjene devojke koje su gledale šta radi.

(Telegraf.rs / Izvor: Pressonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA