U tri saobraćajna udesa povređeno troje ljudi

- Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 93 intervencije, od kojih 14 na javnim mestima, a za 24 sata ukupno 195, od kojih 40 na javnim mestima - kaže dr Nada Macura

  • 0

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Devojka stara oko 20 godina je u udesu koji se dogodio oko 5.10 časova na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara umetnosti zadobila povrede glave i potkolenice, a prevezena je u Urgentni centar - rekla je Macura.

Muška osoba stara 26 godina je u udesu oko 22.30 časova u Bulevaru Mihajla Pupina zadobila povredu glave i razderotinu u predelu jagodične kosti, a prevezen je u KBC Zemun, istakla je Macura.

Muškarac star oko 30 godina je u udesu oko 19.35 časova u Ulici Vladimira Tomanovića na Konjarniku zadobio istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, navela je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 93 intervencije, od kojih 14 na javnim mestima, a za 24 sata ukupno 195, od kojih 40 na javnim mestima, precizirala je Macura, i dodala da su pomoć najčešće tražile osobe sa malignitetima i astmatičari.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA