STIŽE NOVA GODINA: Pakleni vikend u tržnim centrima!

Tržni centar "Delta siti" tokom vikenda posetilo je 88.000 potrošača, TC "Ušće" 90.000 potrošača, a šoping centar "Stadion" 50.000 posetilaca. Gužve se predviđaju i sledećeg vikenda

  • 4

Gužva u svim tržnim centrima toliko je velika da se morate "probijati" ne biste li došli do onoga što vam se sviđa. Mesto za parkiranje automobila gotovo je nemoguće naći, a za sledeći vikend predviđaju se iste gužve.

- Kružili smo po parkingu 10 minuta da nađemo mesto i činilo mi se kao da automobili samo pristižu, a da niko ne odlazi. U jednom trenutku hteo sam da siđem po flašu vode u radnju na prvom spratu, ali sam ubrzo odustao, jer je reka ljudi bila na pokretnim stepenicama, kao i u holu, kojim smo se probijali. Ipak, kupili smo novogodišnje poklone koje smo tražili - kaže Zoran Manojlović, službenik, koji je sinoć bio na izlasku iz jednog tržnog centra.

Puni su i svi kafići tržni centri, a samo u subotu i nedelju "Delta siti" je posetilo 88.000 potrošača.

- To je za trećinu više nego ranije, a očekujemo da će narednog vikenda biti još više posetilaca - kažu u "Delta sitiju".

Situacija je slična i u tržnom centru "Ušće", koji je za vikend ugostio više od 90.000 potrošača.

-  Rasprodaje su počele polovinom decembra, a popusti i dodatno rastu kako se praznici bliže. Visina popusta zavisi od radnje od radnje, ali kreću se od 20 do 70 posto - kažu u "Ušću".

Tržni centar "Stadion"  tokom petka, subote i nedelje zabeležilo je 50.000 posetilaca, što je znatno više nego prethodnih nedelja.

- Decembar je period pojačane kupovine, kako zbog slava, tako i zbog božićnih i novogodišnjih praznika, a glavni talas kupoholičarske groznice tradicionalno kreće uoči samog dočeka praznika", kažu u "Merkator centaru" koji je tokom vikenda bio krcat zbog Noći sjajnih popusta.

(Telegraf.rs / Izvor.24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anti antifa

    25. decembar 2013 | 19:34

    Ja bio danas.Prazno

  • Blatobran

    25. decembar 2013 | 19:49

    Zasto paklen? Pa ja odem samo da razgledam da ubijem vreme...ne mislite valjda da nesto kupujem...?

  • andrea

    26. decembar 2013 | 05:04

    A navodno niko u ovoj drzavi nema para i svi se zale vecito

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA