Policajac pištoljem zaustavio gradski minibus!

Do incidenta je došlo kada je pomenuti policijski službenik nakon posla na pešačkom prelazu u Požeškoj ulici stao da propusti pešaka, ali se to nije dopalo vozaču pomenutog minibusa, koji je zaobišao privatno vozilo inspektora i umalo oborio pešaka

  • 44

Neimenovani inspektor beogradske policije zaustavio je danas oko 16 sati minibus koji je saobraćao na liniji E5 nakon što je izvadio službeni pištolj.

Do incidenta je došlo kada je pomenuti policijski službenik nakon posla na pešačkom prelazu u Požeškoj ulici stao da propusti pešaka, ali se to nije dopalo vozaču pomenutog minibusa, koji je zaobišao privatno vozilo inspektora i umalo oborio pešaka. Inspektor se zatim uputio u poteru za vozilom u kome je bilo putnika i na raskrsnici Vodovodska i Požeške preprečio mu put.

Nakon što se legitimisao i uvideo da to neće biti dovoljno da spreči vozača minibusa da izađe iz vozila, inspektor je izvadio pištolj i pozvao pojačanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    22. januar 2014 | 00:23

    Тако треба. Доста је више бахатости возача минибусева! Свако мало неког размажу по путу.

  • péki

    22. januar 2014 | 00:24

    Tako treba!!! Mnogo bahatih vozaca ima koje policija ne sme ni da zaustavi. Zato nema dana da neko ne nastrada

  • pavijan

    22. januar 2014 | 00:31

    Američki, demokratski policajac bi ga već upucao. Svaka čast inspektore, takve ludake treba isključiti trajno iz saobraćaja da ne ubiju nekog nevinog pešaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA