OPREZ! Opasna rupa ispred zgrade koja vas može progutati! (FOTO)

Prilaz zgradi u Požarevačkoj ulici 10, koja se nalazi na Vračaru, potpuno je nebezbedan i samo je puka sreća što niko do sada nije ozbiljnije povređen

  • 3

Bez ikakvog obeležja i ograde, na Vračaru vas čeka rupa u koju možete da upadnete i u najmanju ruku se polomite.

Prilaz zgradi u Požarevačkoj ulici 10, koja se nalazi na Vračaru, potpuno je nebezbedan i samo je puka sreća što niko do sada nije ozbiljnije povređen.

Ljudi koji žive u ovom ulazu i okolini kažu da znaju za ovu rupu i uvek im je na pameti, ali da postoji velika mogućnost da će neko ko slučajno tuda prolazi tokom noći upasti i polomiti se.

- Tom ulicom mi prolazi dete kada ide u školu i već sam ga naučio da ide drugom stranom ulicom. Međutim, za slučajne prolaznike ova rupa može da bude opasna, jer nema nikakvog znaka niti ograde - kaže Dragiša S. za Telegraf.

Kako može da se vidi, u rupi se nalaze i prozori stana u kome žive stanari koji nisu bili raspoloženi da komentarišu ovu opasnost koja vreba ispred njihovog prozora.

Nadležni, reagujte dok neko nije poginuo, moli vas redakcija Telegrafa i zabrinuti stanari Požarevačke ulice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostap Bender

    20. februar 2014 | 17:41

    Pa to je elitni deo Beograda....

  • rupa

    20. februar 2014 | 23:51

    Ne vidim kakva je to rupa.Moze da se naprave stepenice do dole.Ima i prozor i vrata i tu se nesto napravi kao neka kancelarija.

  • Volim te

    20. februar 2014 | 18:01

    Do kraja svemira!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA