POSTANITE POPULARNI NA INSTAGRAMU: Poslušajte ove savete i svaka vaša fotka imaće na STOTINE LAJKOVA

U nastavku pročitajte nekoliko jednostavnih trikova za povećanje popularnosti na Instagramu

  • 2

Instagram je prešao cifru od 600 miliona aktivnih korisnika, a ukoliko tek želite da se priključite ovoj zajednici ili biste voleli da postanete popularniji i da vaše fotografije imaju po nekoliko stotina lajkova, u nastavku vam predstavljamo nekoliko trikova koji vam u tome mogu pomoći.

INSTAGRAM NASTAVLJA DA RASTE: Sada ga koristi 600 miliona ljudi, a taj broj je iz dana u dan sve veći!

Prilikom objavljivanja fotografije, potrebno je da odaberete pravi filter za istu. Naravno, najbolji filter za određenu fotografiju zavisiće od boja na njoj, ali znajte da su od 40 filtera koliko postoji na Instagramu, najpopularniji Claredon i Juno.

Takođe, u većini slučajeva selfi fotografije bi trebalo da objavljujete bez filtera, za slike prirode koristite Valencia, za modne detalje Kelvin, a za hranu Skyline filter.

OTKRIVAMO TAJNU INSTAGRAMA: Za ove filtere sigurno niste znali da postoje!

Ukoliko želite da doterate fotografije pre objavljivanje, portal "Socialmediatoday" savetuje da za to koristite VSCO ili Snapseed aplikacije koje nude pregršt opcija za eksperimentisanje.

Za sticanje popularnosti na Instagramu savetuje se i korišćenje haštagova. Prilikom objavljivanja fotografije odaberite između pet i deset haštagova koji su relevantni onome što se nalazi na slici.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

U proseku najbolje je objavljivati do dve fotografije dnevno, jer preterivanje može dovesti do zasićenja vaših pratilaca.

I za kraj, istraživanje je pokazalo da su korisnici Instagrama najaktivniji od ponedeljka do četvrtka u dva, osam i devet sati ujutru, kao i u pet popodne, pa je to idealno vreme da objavite vaše postove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA