SPEKTAKL U NAJAVI: Pogledajte kako će izgledati Arena za Evropsko prvenstvo u atletici (FOTO)

U najvećoj dvorani na Balkanu u toku je postavljanje podloge zbog koje će ceo nivo biti izdignut za 3,5 m

  • 5

Beograd će od 3. do 5. marta biti domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici, a u skladu sa pripremama radi se na transformaciji Arene u kojoj će se održati takmičenje. Najveća dvorana na Balkanu biće preuređena za potrebe atletskog takmičenja, pa će joj izgled biti delimično izmenjen.

Trenutno se radi na postavljenju podloge, koja će biti značajno izdignuta u odnosu na to gde je trenutno pod dvorane, pa će i kapacitet gledališta biti nešto manji nego što inače hala može da primi publike.

To je ujedno i najzahtevniji posao u organizaciji i pripremi hale za Evropsko prvenstvo, jer će pod biti izdignut za 3,5 m. Ipak, kada ceo proces bude završen, hala će izgledati spektakularno, a fotografiju je na svom Tviter profilu podelio predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović.

Pogledajte kako trenutno izgleda arena dok su u toku radovi na postavljanju podloge:

A pogledajte i kako će dvorana izgledati kada radovi budu završeni. Očekuje se podloga bude postavljena do 15. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA