CRNI SRBIN REPUJE O ĆEVAPIMA I RAKIJI: Zbog njega Ameri dižu tri prsta i nose brend "Je*i ga" (FOTO) (VIDEO)

- Kad sam rekao da idem u Srbiju, svi su bili šokirani. Čim sam došao ovde, poželeo sam da budem Srbin. Moja mama je zabrinuta, misli da sam u Sibiru ili Siriji - priča "srpski Obama", koji u Americi sarađuje s poznatima, pa tako oblači Rijanu i Džastina Bibera

  • 8

Jovan Crnović (24) alias Džibri Bel, na svaki način nesvakidašnja je pojava.

Jovanova ljubav prema Srbiji počela je pre nekoliko godina kada je prvi put obišao zbog ljubavi, a potom snimio video-klipove u kojima repuje o ćevapima, eurokremu i rakiji. On već neko vreme živi u Pančevu, gde je stigao pravo s Beverli Hilsa.

- Moj modni brend se zove kao jedna srpska psovka, i to je vrsta lajfstajla. U Americi naziv mog brenda čitaju "džebi ga", a ja objašnjavam da se ne čita tako, kao i da je ta psovka poput životne filozofije ili društvenog pokreta. Kakvo god da je stanje, dovoljno je da to kažeš i biće ti lakše - kaže Jovan za "24 Sata".

"Srpski Obama" u Americi sarađuje s poznatim ličnostima među kojima je i čuveni stilista Hugo Mozi, koji oblači Rijanu, Džastina Bibera i druge svetske zvezde. Jovan svima priča o Srbiji, pa i ne čudi što su svetske face donirale pomoć, a potom i digle tri prsta u znak podrške.

Hugo je, između ostalih, postavio fotografiju na Instagram kojom poziva da se pomogne poplavljenoj Srbiji.  Tri prsta je podigao i Šon Vilijams, igrač NBA Lejkersa, koji je klijent Jovana Crnovića.

- Mnoge lepe stvari sam čuo o Srbima. Nisam znao da su tako otvoreni i tolerantni prema drugačijim narodima i kulturama, uključujući i Afroamerikance - kaže Šon Vilijams za "24 sata", koji je donirao hiljade dolara za pomoć ugroženima u Srbiji.

On planira da dođe u Srbiju čim napravi pauzu od sporta, jer su mu se strašno dopali ćevapi u jednom bugarskom restoranu u srcu Los Anđelesa.

Jovan kaže da Amerikanci o Srbiji malo znaju, a i oni koji su čuli nešto, imaju lošu sliku.

- Kad sam rekao da idem u Srbiju, svi su bili šokirani. Čim sam došao ovde, poželeo sam da budem Srbin. Moja mama je zabrinuta, misli da sam u Sibiru ili Siriji. Svaki put objašnjavam da je ovde predivno i sigurno - kaže “srpski Obama” i dodaje da je Srbima oduševljen i R`N`B pevač Džon Hart, koji je sve pozdravio s tri prsta.

Pogledajte šta "srpski Obama" kaže o Srbiji:

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kri

    2. oktobar 2014 | 13:35

    CAR KAKO JE ON DOBRO OPISAO NASU ZEMLJU DODJI NAM PONOVO :)

  • I jare i pare

    2. oktobar 2014 | 13:07

    Bravo decko!

  • Struja

    2. oktobar 2014 | 15:39

    Pokazite-Otvorite mu novine i CRNU HRONIKU..I oni nasi STRANCI koji su odbjegli tokom rata dodju na par dana u posjetu,turizam..Sve im super lijepo bajno sjajno ma milina.Svega se pozelili jer to nije tamo isto DOMACE..Samo oni koji zive ovdje znaju kako je iz dana u dan.Tako nam je super da ce za koju godinu biti drzava STARACA jer omladina bjezi van na sve moguce nacine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA