JA SE ZOVEM ALEKSA, A OVO JE MOJ PRVI DAN U ŠKOLI: Ispratili smo đaka prvaka na NAJVAŽNIJI ČAS NA SVETU (VIDEO)

Ekipa Telegrafa prisustvovala je juče polasku đaka u prvi razred Osnovne škole

  • 6

Polazak u prvi razred Osnovne škole najradosniji je dan za decu ali i za njihove roditelje. Kada dete stavi ranac na leđa i zajedno sa svojim vršnjacima krene u novu avanturu, ne postoji ponosnija osoba de njega, mame i tate.

POČELA ŠKOLA: Šta mislite koliko Srbija ima prvaka?

Ekipa Telegrafa odlučila je da prisustvuje jednom tako važnom danu za svakog prvaka, a naš izabranik bio je mali Aleksa koji je sa uzbuđenjem čekao da vidi svoju buduću učionicu, ali i upozna nove drugare.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Moramo priznati da je bio malo nervozan, ali čim smo krenuli i stigli u Dom kulture na Vračaru opustio se i bilo je mnogo lakše.

Pre toga se doterao i zajedno sa svojom sestrom Lenkom krenuo u novo poglavlje svog života koje će mu zasigurno doneti divne uspomene.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tamo je sve buduće đake Osnovne škole "Jovan Miodragović" čekala priredba dobrodošlice, a nakon toga đaci su se okupili u dvorištu škole kako bi ih učitelji odveli do svojih učionica.

Aleksi, ali i svim ostalim prvacima, Telegraf želi srećan polazak u školu, da uče, druže se, steknu ogromno znanje i budu budućnost ovog sveta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nova školska godina zvanično je počela juče, a u školske klupe sešće ukupno 68.700 đaka prvaka.

Pogledajte šta nam je rekao Aleksa, a šta njegovi drugari:

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(S. Kostić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Batist

    2. septembar 2015 | 19:54

    Sve je to lepo ali kakvu perspektivu imaju naša deca u ovoj korumpiranoj zemlji? Moj sin je na testiranju za prvi razred oduševio školskog psihologa hteli su da mu daju test i da ako smo saglasni opišemo ga u drugi razred. Ne hvalim se svojim detetom nije to poenta ove priče već kada je moja supruga saopštila psihologa da neće krenuti ni u prvi ni u drugi razred u Srbiji pošto se selimo u Švedsku zena se vidno razočarala. U Srbiji detetu za polazak u prvi razred trebaju knjige koje koštaju skoro 10 hiljada i masa drugih stvari. U švedskoj je sve to dobio besplatno pre dve nedelje je krenuo i oduševljen je sa drugarima uzgaja gusenice igraju se idu na plivanje dobili su priključe kamion sladoleda da podele celoj školi. Kad sve saberem mislim da nismo pogrešili što smo došli u Švedsku jer mislim da ovde ima sigurnu budućnost ne kao u Srbiji mi kao roditelji smo apolitični nismo članovi nijedne stranke i zato nema budućnosti tu za nase dete jel je to glavno merilo vrednosti i sposobnosti nekog deteta

  • smiljana

    25. februar 2016 | 12:33

    nije lepo

  • Julija

    9. septembar 2016 | 11:06

    Razmisljanja prosecnog srpskog Vola.Dali su nam besplatne knjige i sladoled, ne ucimo nego se igramo i skupljamo crvice... u principu, ne mora se ni ici u skolu, mozete polagati preko interneta i dobice dete neku diplomu.Pokusajmo da se ostvarimo kao licnosti, i da damo nesto i da se malo i namucimo, ma gde bili, a ne da ocekujemo da nas drugi izdrzavaju, a da za uzvrat nista ne uradimo. Zivimo i nista ne brinemo. Pa i to se istrosi jednom, ma gde bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA