POHAPŠENI BANKARI KOJI SU IZVELI PLJAČKU VEKA U BEOGRADU: I penzioneru ukrali 400.000 evra!

- Policija radi na otkrivanju osobe koja je s falsifikovanom ličnom kartom čoveka na čije ime se vodi račun došla i podigla novac. Taj prevarant je dan pre toga najavio banci da će doći da podigne veći iznos - rekao je izvor iz istrage

  • 25

Troje službenika jedne banke osumnjičeni su da su učestvovali u prevari u kojoj su s računa jednog penzionera iz Beograda skinuli najmanje 400.000 evra! Oni su uhapšeni i na predlog Prvog osnovnog tužilaštva određen im je pritvor od 30 dana.

PLJAČKA VEKA U BEOGRADU! Penzioneru iz banke UKRADENO 50 miliona dinara

- Protiv I. R. i D. Đ. postupak je pokrenut zbog nesavesnog rada u službi, dok se A. N., osim za ovo krivično delo, sumnjiči i za prevaru. Oni su uhapšeni 27. januara, posle čega im je određen pritvor - kaže izvor iz istrage.

Penzioner iz Beograda, koji je ceo slučaj prijavio policiji, primetio je da mu je štedni ulog nestao kad je došao u banku u kojoj je pre četiri godine na štednju stavio 400.000 evra. Umesto uvećanog iznosa, službenik mu je saopštio da na računu uopšte nema novca.

- Policija radi na otkrivanju osobe koja je s falsifikovanom ličnom kartom čoveka na čije ime se vodi račun došla i podigla novac. Taj prevarant je dan pre toga najavio banci da će doći da podigne veći iznos - kaže izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bankar

    13. februar 2016 | 13:51

    Sto ne kazete koja je banka u pitanju?

  • victoria

    13. februar 2016 | 16:10

    Banka je duzna da isplati sav novac i sa kamatom. Covek nije dao na poverenje novac tim sluzbenicima nego banci. Bilo bi potpuno nezakonito da se banka pravda da nije kriva. Ona snosi odgovornost akko se bilo sta desi. Jedino ako bankrotira pa nema odakle da isplati. A tim lopovima treba da bude oduzeta imovina.

  • Kibo

    13. februar 2016 | 14:35

    Iste banke koje normalnim ljudima nedaju da udju normalno ,nego iz kaveza kroz senzore.Sljam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA