Magla otežava vožnju, ima i poledice na putu: Vozači, samo polako i pažljivo!

Na nepovoljne uslove za vožnju utiču magla, sumaglica, i slaba kiša koja pada u pojedinim delovima Srbije sa tendencijom daje zameni slab sneg

  • 0

Magla otežava vožnju u jutarnjim i večernjim satima, a zbog moguće pojave poledice i vlažnih kolovoza može doći do saobraćajnih nezgoda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

SKANDAL: Mala Milica iz Niša preminula jer na lekovima koje je trebalo da pije nema PEČATA!

Na nepovoljne uslove za vožnju utiču magla, sumaglica, i slaba kiša koja pada u pojedinim delovima Srbije sa tendencijom daje zameni slab sneg.

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila na putu od Niša do graničnog prelaza sa Bugarskom (Gradina), na deonici izmedju Bele Palanke i Porota, zbog radova na mostu kod mesta Čiflik.

Zbog radova na Obilaznici oko Beograda saobaćaj će biti zatvoren od 6.00 do 18.00 prvo u smeru ka Novom Sadu, a zatim u smetu ka Nišu.

Zbog radova na izgradnji auto-puta Beograd-Požega biće postavljena privremena signalizacija koja reguliše saobraćaj na deonici izmedju Obrenovca i Uba, kao i od Lajkovca do Ljiga.

Saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom uz naizmenično propuštanjem vozila na deonici Perlez-Kovačica zbog radova na rekonstrukciji mosta kod Farkaždina.

Kako se naveo AMSS, oprez je posebno potreban u planinskim predelima, gde je obavezna upotreba zimskih guma i očekuje se sneg.

Prema podacima "Puteva Srbije" zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom važi na prilazu Kopaoniku, na deonici Brzeće-Kopaonik, kao i prilazu Goču, na deonicama Vrnjci Grčak i Dobre Vode Stanišinci.Zabrana za kamione i šlepere važi i na deonici Jošanička Banja Grčak.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA