Beogradski festival igre: Radionica Patrika Rampa!

Radionica se održava od 20. do 23.01.2017., u trajanju od tri sata svakoga dana, prema utvrđenom rasporedu

  • 0

U susret 14. Beogradskom festivalu igre, uz podršku programa Kreativna Evropa, održava se izuzetna radionica za profesionalne igrače, pedagoge klasičnog baleta i učenike završnih godina profesionalnih baletskih škola.

Šta nas sve čeka na 14. Beogradskom festivalu igre?

Radionicu će voditi čuveni Patrik Ramp, poznat po saradnji sa baletskim zvezdama poput Tamare Roho i Aline Kožokaru, ali i koreografom Vilijamom Forsajtom. Patrik Ramp je osnivač i direktor GJUUM Ltd, interdisciplinarnog tima sportskih naučnika, fizioterapeuta, psihologa i trenera, koje se bave prevencijom, rehabilitacijom i poboljšanjem performansi igrača. Rump i njegov tim, već skoro deceniju pružaju kompletne usluge trupama, kao što su: Forsajt kompanija, londonski Kraljevski balet, Engleski nacionalni balet, Škola Engleskog nacionalnog baleta, Kompanija Hofeša Šehtera, trupa Dance On, Državni teatar Vizbadena, konsultujući ih u građenju, vođenju i evaluaciji usluga sportske medicine.

GJUUM Ltd. je postao najveći provajder u oblasti zdravstvenih usluga za igrače širom sveta, a mnogi poznati igrači su njihovi korisnici. Nekoliko stručnjaka obučenih po ovom sistemu, stalno su zaposleni u velikim plesnim kompanijama. Misija GJUUM Ltd. je da obezbedi naučno dokazanu evidenciju, kako bi produžili i unapredili karijere igrača, počevši od najmlađih, preko svih životnih doba, do završetka karijere.

Ova radionica/majstorski kurs ima za cilj da prikaže osnovne tehnike snage, izdržljivosti, fleksibilnosti, koordinacije i ravnoteže. Prikazane vežbe mogu se prilagoditi časovima za sve uzraste i nivoe izvođača, ali i koristiti kao prevencija od povreda, tokom rehabilitacije, ili kao mogućnost da se igrači bave svojom profesijom što duže i kvalitetnije.

Radionica se održava od 20-23.01.2017., u trajanju od tri sata svakoga dana, prema utvrđenom rasporedu.  Mesto održavanja je Nacionalna fondacija za igru u Beogradu, u ulici Kolarčevoj broj 3. Sve informacije se mogu dobiti na telefon 060 35 00 504 ili 060 35 00 505. Broj mesta je ograničen, a svi zainteresovani se mogu prijaviti i potvrditi svoje učešće do 15.01.2016.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA