Evo gde će Zemunci imati svoje novo mesto za najbolji šoping!

„Zemun park“ će svoja vrata svečano otvoriti 28. maja, a pretpostavlja se da će to biti novo mesto okupljanja mnogih Zemunaca i stanovnika okolnih mesta. Dosadašnja investicija izraelske MIVNE grupe vredi 25 miliona evra i prostire se na 16.000 kvadratnih metara, u okviru kojih će više od 600 radnih mesta biti otvoreno.

  • 7

Za vrlo kratak period, beogradski šoping centri postali su omiljeno mesto okupljanja velikom broju ljudi. Gotovo da ne postoji stanovnik glavnog grada koji se nije odlučio da sa prijateljima ili porodicom provede vreme u jednom od poznatih šoping molova.

Pored činjenice da se značajan broj radnji razne vrste nalazi pod istim krovom, šoping centri svakom posetiocu pružaju zanimljiv sadržaj – od „fan zone“ za najmlađe, preko prodavnica odeće i obuće čuvenih modnih brendova, bele tehnike i najnovijih tehnoloških dostignuća, sve do lanaca restorana brze hrane i bioskopa.

Sa druge strane, sve češća pojava u Srbiji je izgradnja ritejl parkova koji zamenjuju pomenute zatvorene tržne centre. Ritejl parkovi su trgovinski centri koji se nalaze izvan centra grada i prostiru se na većoj površini. Kada je reč o strukturi, ritejl parkovi su na jednom nivou, bez spratova i sastoje se iz niza zasebnih lokala spojenih u jednu celinu, obično u obliku ćiriličnog slova „P“. Veliki i pristupačni parking i zona sa zelenim površinama i šetalištem sastavni su deo ovih objekata.

Foto:glamzzle.com Foto:glamzzle.com

 Zemun je poslednja opština u nizu koja će dobiti svoj ritejl park. „Zemun park“ će svoja vrata svečano otvoriti 28. maja, a pretpostavlja se da će to biti novo mesto okupljanja mnogih Zemunaca i stanovnika okolnih mesta. Dosadašnja investicija izraelske MIVNE grupe vredi 25 miliona evra i prostire se na 16.000 kvadratnih metara, u okviru kojih će više od 600 radnih mesta biti otvoreno.

Foto: Mivne Group Foto: Mivne Group

„Sigurni smo da smo prvom investicijom MIVNE grupe u Srbiji napravili pravi potez, pre svega, odabirom lokacije. Cilj nam je da naš centar postane mesto u kojem će sve generacije kvalitetno provoditi vreme i uživati u sadržaju koji nudimo. Kroz razvoj ovog projekta, uverili smo se da postoji velika potražnja domaćih i međunarodnih trgovaca za kvalitetnim poslovnim prostorom i verujemo da ćemo u budućnosti imati odličnu saradnju sa poslovnim partnerima, potrošačima i lokalnom zajednicom“, izjavio je Nir Makdasi, regionalni direktor MIVNE grupe.

Foto: Mivne Group Foto: Mivne Group

Izvesno je da je „Zemun park“ već sada interesantan i primamljiv trgovcima, a u prilog tome govori i činjenica da je više od 95 odsto prostora već dobilo zakupce. Kada „Zemun park“ zvanično bude pušten u rad, očekuje se da će više od 400.000 stanovnika prestonice gravitirati ka ovom ritejl parku, koji će im biti najbliže mesto za pravu zabavu i kvalitetnu porodičnu kupovinu čiji će sadržaj zadovoljiti svačiji ukus.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA