Kreću tramvaji u Vojvode Stepe!

Prošlog četvrtka je prvi tramvaj nakon više od godinu dana rekonstrukcije prošao Ulicom vojvode Stepe, a dan kasnije se i vozila na tramvajskim šinama i tom prilikom nije zabeležen ni najmanji problem

  • 0

Posle prošlonedeljnih test-vožnji, od danas će u rekonstruisanoj Ulici vojvode Stepe saobraćati probna tramvajska linija 14L. Tramvaji na toj trasi prevoziće putnike od Stare okretnice do Ustaničke ulice i nazad. Na toj liniji za sada će saobraćati ukupno četiri tramvaja.

Evo kako izgleda vožnja tramvajem KROZ VOJVODE STEPE ZA SAMO 19 SEKUNDI! (VIDEO)

- Dobili smo dopis da od četiri sata ujutru startuje linija 14L. Na toj trasi saobraćaće češki tramvaji, a još se ne zna kada će startovati linije 9 i 10 - kažu u dispečerskom centru GSP "Beograd", kako prenosi "24sata".

Podsećanja radi, prošlog četvrtka je prvi tramvaj nakon više od godinu dana rekonstrukcije prošao Ulicom vojvode Stepe, a dan kasnije se i vozila na tramvajskim šinama i tom prilikom nije zabeležen ni najmanji problem.

Iz "Beokom" servisa apeluju na građane koji učestvuju u saobraćju preko kružne reskrsnice Autokomanda da je sada drugačije organizovan prelazak tramvaja preko raskrsnice i da budu oprezniji, budući da tramvaj sada proalzi sredinom raskrsnice.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA