DEVOJČICA POVREĐENA KOD HOTELA MOSKVA: Saobraćajka u centru Beograda

Devojka stara 16 godina prevezena je na Institut za ortopediju na Banjici

  • 0

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 122 intervencije od kojih 27 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je ukupno pet osoba povređeno.

U 20.25 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića povređen je muškarac, koji je odbio dalji transport, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Terazijama kod hotela "Moskva" u 22.32 povrede je zadobila 16-godišnja ženska osoba, koja je prevezena na Institut za ortopediju na Banjici.

Još jedna ženska osoba (38) povređena je u 22.47 sati na uglu Novog novosadskog puta i Ugrinovačke ulice, i potom prebačena u Urgentni centar. Na Pančevačkom putu, kod "Eko" pumpe, u 23.17 sati u saobraćajnoj nezgodi povređena su dva muškarca, od kojih je jedan dobio uput i odbio dalji transport, a drugi je prevezen u Urgentni centar. Do saobraćajne nezgode je došlo i u Prvomajskoj ulici kod broja 7, u 19.31 sati, ali tom prilikom niko nije povređen, rekla je Macura.

Kako je navela, tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari i hipertoničari. Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo ukupno 169 intervnecija Hitne pomoći od kojih 60 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno osam osoba.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA