Još 7 dana traje konkurs za najlepšu fasadu Beograda

Prva nagrada 500 evra, druga 300, a treća 150

  • 0

Direktor „Beokom servisa” Darko Glavaš potvrdio je da je konkurs za najlepše dekorisanu fasadu stambenih zgrada i kuća, poslovnih zgrada, kao i za najlepše ukrašenu terasu u duhu novogodišnjih praznika, produžen za sedam dana.

 

– U trenutku kada smo imali nameru da počnemo sa ocenjivanjem prijavljenih lokacija, sugrađani su počeli da se javljaju sa željom da se konkurs produži, pošto svi još nisu stigli da se pozabave uređenjem fasada, terasa i zgrada. Gradonačelnik je odlučio da se trajanje konkursa produži za sedam dana – potvrdio je Glavaš.

 

Prema njegovim rečima, veliki broj građana se već prijavio, a kada istekne dodatnih sedam dana, stručni žiri će izaći na ulice. Žiri čine Sekretarijat za energetiku, Sekretarijat za komunalne i stambene poslove, JP „Javno osvetljenje” i JKP „Zelenilo – Beograd”.

 

– To su službe i preduzeća koje zajedno sa sugrađanima sprovode niz sličnih projekata tokom čitave godine, pa je postojala želja da i tokom novogodišnjih praznika dodatno motivišemo građane da na ovaj način sudeluju u gradskim aktivnostima. Nagrade su izuzetno vredne, u svakoj od navedenih kategorija: prva iznosi 500 evra u dinarskoj protivvrednosti, druga 300, a treća 150. Sve nagrade će biti dodeljene na velikoj svečanosti u Skupštini Beograda – rekao je prvi čovek „Beokom servisa”.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA