≫ 

MANIJAK NE POSTOJI, ALI POLICIJA TAPKA U MESTU: Žena čije je lice sprženo kiselinom na Dorćolu ćuti kao zalivena!

Napadač je bio obučen u crno i nosio je kapuljaču

  • 0

Beogradska manekenka V.R. koju je na Dorćolu 11. decembra, za sada, nepoznati muškarac polio kiselinom, odbija da sarađuje sa policijom. Naime, devojka tvrdi da mu nije videla lice i da je bio obučen u crno, kao i da je nosio kapuljaču.

 

Dorćolski manijak ne postoji, devojka nije slučajno napadnuta: Polivena kiselinom zbog ljubomore?

 

Ne isključuje se mogućnost da se zamerila nekom u poslu, kao i da je u pitanju emotivna osveta.

 

- Povređena ne želi da otkrije svoje sumnje ko stoji iza ovog napada, ko je pokušao da joj srpži lice. Ne odbacujemo mogućnost da napadača poznaje, ali da iz samo njoj poznatih razloga,  ne želi da otrkije njegov identitet. Samo je rekla da mu nije videla lice, ali da je bio obučen u crno i da je imao kapuljaču na glavi. Sam način napada, polivanje kiselinom i želja da se uništi nečije lice ukazuju na ljubomoru - kaže za Blic izvor koji radi na istrazi.

 

Napad se dogodio ispred njene zgrade, napadač je parkirao auto, a prišao joj je s leđa, stavio krpu na usta. Pokušala je da se odbrani, ali napadač ju je polio kiselinom po kosi i licu.

 

Uspela je da se otrgne, a u tom trenutku je njen partner B.S. čuo njene krike. Odmah je dotrčao do nje, stavio je u auto i odvezao u Urgentni centar, odakle je prebačena u Očnu kliniku.

 

- Tvrde da ne znaju ko se krije iza napada, ali mislimo da nisu iskreni. Verujemo da je u pitanju ljubomora, pa bi bilo dobro da utvrdimo da li su imali veze sa strane. Mada, i druge opcije su u igri - dodaje izvor.

 

Komšije ne znaju ništa o ovom paru, ne znaju da li se druže sa nekim ni da li imaju neprijatelje.

 

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA