"Parking servis" angažovao dodatne radnike na čišćenju snega (FOTO)

Mehanizacija "Parking servisa" radi u tri smene, a u slučaju novih snežnih padavina, određene su i dežurne ekipa za čišćenje snega sa parkirališta i javnih površina

  • 0

Zimska služba JKP "Parking servis" tokom dana je nastavila da uklanja snežni pokrivač na prilazima garažama i parkiralištima, ali i sa javnih površina. Svi ulazi i izlazi iz objekata ovog preduzeća su očišćeni i redovno se održavaju prohodnima.

 

Sneg napravio kolaps u čitavom Beogradu: Saobraćajne gužve na svakom koraku, krenite na posao dosta ranije

 

Zbog novog snega koji pada, radnici JKP "Parking servis" su tokom popodneva dodatno angažovani, prema planu rada Zimske službe grada Beograda, i to na čišćenju trotoara, pešačkih staza i saobraćajnica.

 

Foto: JKP Parking servis Beograd

Foto: JKP Parking servis Beograd

 

U okviru zajedničke akcije Zimske službe grada Beograda i drugih komulnalnih preduzeća, JKP "Parking servis" angažovao je više od 150 radnika, koji su raspoređeni u nekoliko ekipa.

 

Radnici ovog preduzeća, osim javnih garaža i parkirališta, čiste trotoare u Njegoševoj, Krunskoj, Kursulinoj i ulicama u okviru prve zone prioriteta na teritoriji opštine Vračar.

 

Foto: JKP Parking servis Beograd

Foto: JKP Parking servis Beograd

 

Radnici su angažovani i na čišćenju javnih površina u krugu Kliničkog centra Srbije, u Tiršovoj, Pasterovoj i  Višegradskoj ulici, a učestvuju na uklanjanju snega i leda na Trgu Nikole Pašića.

 

Foto: JKP Parking servis Beograd

Foto: JKP Parking servis Beograd

 

Mehanizacija "Parking servisa" radi u tri smene, a u slučaju novih snežnih padavina, određene su i dežurne ekipa za čišćenje snega sa parkirališta i javnih površina.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA