≫ 

Posle jutarnjeg kolapsa, situacija na beogradskim ulicama bolja: Saobraćaj se odvija otežano, putari neumorno čiste sneg (FOTO) (VIDEO)

Uprkos naporima da se prioritetni putevi očiste, novi sneg koji konstantno pada 20 sati nastavlja da pravi problem putarima i funkcionisanju javnog prevoza.

  • 74

Most na Adi, Gazela, Brankov most, Autokomanda, Ustanička ulica, samo su neke od lokacija u gradu na kojima se prevoz otežano odvija zbog novih snežnih padavina koji neprestano pada već 20 sati.

VOZAČI, BEZ PREKE POTREBE NE KREĆITE NA PUT: Obustava saobraćaja za teretna vozila na ovim deonicama

Uprkos naporima da se prioritetni putevi očiste, novi sneg nastavlja da pravi problem putarima i funkcionisanju javnog prevoza.

Građani koji su se javili Telegrafu kažu da prevoz skoro da ne funkcioniše, pogotovo u perifernim delovima Beograda, ali i na glavnim saobraćajnicama.

Printskrin: Naxi.rs Printskrin: Naxi.rs

- Jutros nisam uspeo da uđem u autobus 89, koji saobraća od Vidikovca do Novog Beograda. Autobus je bio pun već na Žarkovu. Sve je zakrčeno - rekao je jedan od čitalaca.

Javili su nam i da se satima čeka autobus u Ustaničkoj ulici, a od Konjarnika do Ulice Grčica Milenka putuje se neverovatnih 25 minuta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sličan problem je imao i Beograđanin koji je skoro sat vremena putovao od Košutnjaka do Požeške.

Printskrin: Naxi.rs Printskrin: Naxi.rs

Takođe, u Višegradskoj ulici je pukla cev, tako da je prevoz obustavljen u ovom delu grada, od Kneza Miloša do Kliničkog centra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kolaps je i na Sajmu.

- Uključenje na Novi most iz pravca Obrenovca stoji - objašnjava mladić G.Ž.

Printskrin: Naxi.rs Printskrin: Naxi.rs

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da se 2.000 radnika nalazi na ulici i da se grad čisti svim raspoloživim kapacitetima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Čistimo, borimo se... Nadamo se da će posle 14, 15 časova padavine prestati, tako da će nakon toga doći do normalizacije situacije - izjavio je Mali.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Linije sa Zelenog venca takođe ne funkcionišu, jer je jedan autobus proklizao i preprečio put, pa je sve zakrčeno. Autobusi na linijama 52, 53 i 56 ne saobraćaju.

Oko 11 sati situacija je nešto bolja. Saobraćaj se odvija usporeno i otežano, ali je mnogo bolje nego što je bilo i putari polako raščišćavaju sneg sa kolovoza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    11. januar 2017 | 09:29

    Pa probajte sa Mig-29 da cistite,verujem da su veoma efikasni. A trebalo bi ih jos nekoliko kupiti!

  • Milan savic

    11. januar 2017 | 09:15

    Zamisli, 10 santimetara snega I kolaps. Ovo je najgora gradska last u istoriji Srbije sa najlosijim I najpodmitljivijim direktorima javnih preduzeca u istoriji Srbije. Od Milosa pa do sadasnjeg Dana nije bill vecih alavana.

  • Pera

    11. januar 2017 | 09:54

    Beogradjani u Kruševcu pada danima.Uopšte se ne sekirate.Lopate u ruke i na ulicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA