ZIMA LEDI KOSTI: U Srbiji sneg, mraz i vetar. Danas i do minus 13 stepeni!

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus 13 do minus šest stepeni, a vetar će biti slab i umeren severni i severozapadni, na planinama i jak, uz stvaranje snežnih nanosa

  • 0

U Srbiji će danas biti veoma hladno, umereno do potpuno oblačno vreme, uz provejavanje slabog snega i sa najvišom dnevnom temperaturom od minus osam do minus tri stepena.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, na severu se očekuje suvo vreme sa sunčanim periodima.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus 13 do minus šest stepeni, a vetar će biti slab i umeren severni i severozapadni, na planinama i jak, uz stvaranje snežnih nanosa.

I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno i veoma hladno vreme, a vetar će biti slab i umeren severni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus 10 do minus osam, a najviša dnevna oko minus šest stepeni.

Do petka će biti ledeni dani sa minimalnom temperaturom od minus 20 do minus 10 stepeni, a najviša dnevna temperatura vazduha u većini mesta iznosiće od minus 10 do minus četiri stepena.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 6. januara, do petka će najviša dnevna temperatura vazduha biti ispod nula stepeni.

U sredu će na severu biti pretežno sunčano vreme, a u ostalim predelima oblačno, uz provejavanje slabog snega.

U četvrtak i petak jutro će biti ponegde sa maglom, a tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo.

Zatim će biti umereno do potpuno oblačno i malo toplije vreme, mestimično sa susnežicom i snegom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA