Iz Beograda ubuduće let za jednu od najatraktivnijih sunčanih destinacija

Letovi iz Beograda do Mauricijusa, preko Amsterdama, biće mogući od 30. oktobra ove godine

  • 6

Posle nekoliko novih avio-linija ka atraktivnim svetskim destinacijama, za pustolove je najavljen još jedan veoma interesantan let, i to vrlo uskoro - od oktobra ćemo moći iz Beograda do Mauricijusa.

Beograd dobio novu avio-liniju: Evo do kog grada ćemo direktno putovati!

Da bi bilo više mesta za putnike u avionu, kompanija odlučila da skloni sva sedišta

Porodila se u avionu i njena beba je dobila najlepši poklon za ceo život!

Holandska avio-kompanija "KLM Rojal Dač Eirlajns" (KLM Royal Dutch Airlines) najavila je uvođenje direktnog leta iz Amsterdama za Mauricijus od 30. oktobra 2017. godine. Let kapaciteta 300 putnika saobraćaće ponedeljkom, četvrtkom i subotom i biće dostupan i našim putnicima sa polaskom iz Beograda.

- Drago nam je da, u saradnji sa "Er Mauricijusom", svojim korisnicima možemo da ponudimo direktne letove do Port Luisa. Mauricijus je dugo bio na našoj listi želja i drago nam je da smo je dodali mreži naših destinacija - istakao je Piter Elbers, generalni direktor holandskog avioprevoznika.

Trenutno, putnike do Mauricijusa prevozi "Er Frans" (Air France), ali od oktobra će putnici imati mnogo veći izbor konekcija u kombinaciji tranzita preko Amsterdama i Pariza.

Foto: Wikipedia/Peter Kuchar (pkuchar)

- Ovim letovima, želeli smo da olakšamo putovanje svim Evropljanima, da što bolje iskoristimo svoju mrežu i obezbedimo što više polazaka sa evropskih aerodroma - rekao je Raja Buton, odgovorni oficir matične kompanije čarobne ostrvske zemlje.

Mauricijus je ostrvska država u Indijskom okeanu, čiji je glavni i najveći grad Port Luis. Ova republika je zbog svoje tropske klime, toplog mora i plaža koje se mešaju sa šumskim i planinskim predelima na 56. mestu omiljenih turističkih destinacija na čitavom svetu. Odlikuje se mešavinom različitih evropskih i azijskih kultura, a na ostrvu je sve u znaku nacionalne ptice – izumrle vrste dodo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA