Imaš inovaciju za milion? Imaš i još pet dana da je prijaviš!

Pod sloganom "Priključi se", Sosijete ženeral banka kroz "Generator" prikuplja i bira 40 inovativnih, izvodljivih i održivih preduzetničkih projekata bez obzira na delatnost

  • 2
Foto: Promo

Veliki konkurs Sosijete ženeral banke "Generator", daje šansu svim pojedincima, timovima, preduzetnicima ili pravnim licima koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis, da prijave svoju ideju do 10. oktobra i dobiju priliku da osvoje milion dinara kao glavnu novčanu nagradu, 500.000 dinara nagradu publike ili neku od nagrada koju obezbeđuju partneri na konkursu.

Pod sloganom "Priključi se", Sosijete ženeral banka kroz "Generator" prikuplja i bira 40 inovativnih, izvodljivih i održivih preduzetničkih projekata bez obzira na delatnost. U godini kada Sosijete ženeral obeležava 40 godina otkako je otvorila svoje prvo predstavništvo u Beogradu, banka na ovaj način želi da podrži preduzetničke projekte koji će generisati dalji razvoj inovacija.

- Podrška preduzetništvu i inovacijama je u našem fokusu jer verujemo da na ovaj način možemo doprineti razvoju održive ekonomije. U godini kada slavimo značajan jubilej želimo da gledamo u budućnost i damo podršku inovacijama koje imaju potencijal da u naredne četiri decenije naprave razliku na tržištu - rekao je Vuk Kosovac, izvršni direktor marketinga Sosijete ženeral banke.

Prema njegovim rečima, "Generator" je skup svih inicijativa i aktivnosti kojim banka zajedno sa partnerima podstiče inovativne preduzetničke poduhvate.

Do isteka roka za prijavu ostalo je još pet dana (10. oktobar) a pravo učešća imaju svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis. Prijave se obavljaju putem onlajn formulara na sajtu generator.rs, a za jednog učesnika dozvoljena je jedna prijava.

Nakon 10. oktobra biće izabrano 40 najboljih inovacija koje će biti predstavljene na sajtu i promovisane, dok će i javnost moći da glasa za najbolji projekat koji će osvojiti nagradu publike. U finalni izbor ući će 10 projekata koji će svoje ideje prezentovati pred žirijem i učestvovati u trci za glavnu nagradu. Glavnu nagradu, u iznosu milion dinara, obezbeđuje Sosijete ženeral banka, nagrada publike iznosiće 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu.

"Generator" je prilika da učesnici prijave projekte koji su prvenstveno inovativni, autentični i originalni, predstavljaju nov način poslovanja, novi proizvod ili uslugu, odnosno donose vrednost krajnjim korisnicima. Projekat, koji će ocenjivati stručni žiri, trebalo bi da bude izvodljiv, sa planom potrebnih resursa i sredstava ali i održiv – sa potencijalom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja.

Partneri Sosijete ženeral banke na projektu "Generator" su Vip mobile, Maxi prehrambeni lanac, internet oglasni portal KupujemProdajem i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub.

Više informacija o konkursu na sajtu generator.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbich

    5. oktobar 2017 | 16:19

    gratis predlozi....

  • Tomislav

    5. oktobar 2017 | 19:59

    Samo im vi poklonite svoje originalne ideje i projekte a onda ih posle izvesnog vreena gledajte u prodavnicama a onih par dinara koje ste dobili kao nagradu ste vec potrosili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA