VEST DECENIJE ZA KRAGUJEVAC: Vučić čestitao Simensu preuzimanje fabrike Milanović

Ponosan sam, jer je Srbija danas dobila drugu Simensovu fabriku, rekao je predsednik Srbije

  • 4

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitke rukovodstvu Simensa povodom preuzimanja fabrike Milanović Inženjering iz Kragujevca i planova za dodatne investicije u industriji šinskih vozila, koje će biti ostvarene u Šumadiji.

Vučić se oglasio povodom presude Ratku Mladiću i poslao poruku građanima Srbije

- Ponosan sam, jer je Srbija danas dobila drugu Simensovu fabriku. Ovo je, bez sumnje, najvažnija vest za grad Kragujevac i njegove građane u protekloj deceniji. Zahvalni što nemački gigant u Srbiji vidi pouzdanog partnera, pružićemo svu podršku u daljoj realizaciji vašeg projekta, kao što smo to činili i do sada - navodi se u čestitki predsednika Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jug

    23. novembar 2017 | 17:37

    Prvo se informisi pa komentarisi.U Subotici radnici imaju i preko 100.000 dinara,i sve ostale beneficije.Ps:trudnica na porodiljskom prima 70.000 dinara.Tek toliko za vasu informaciju.

  • Sibin

    23. novembar 2017 | 16:46

    Ma super a plata ce verovatno biti 23000 ili koliko je vec minimalac!!?!?!?!?alo naucniku dovedi nekog koji ce da placa narod onoliko koliko zasluzuje!!!

  • slađa

    23. novembar 2017 | 23:12

    Samo radno i ne gubiti vreme. Jedino izgradnjom zemlje i dovođenjem investicija možemo pobediti sve nedaće. Cenim dobru energiju kojom Vučić na pravi način amortizuje mnoge negativne pojave koje nam se dešavaju. Važno je uvek biti pouzdan partner za dobrobit građana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA