U Beču otvorena nova poslovnica kompanija m:tel Austrija i GO4YU

Otvaranjem ovog savremenog prostora, u samom poslovnom centru Beča, potvrđuje se posvećenost ostvarenju vizije ovih kompanija da se našoj dijaspori koja živi i radi u inostranstvu ponude najsavremenije telekomunikacione usluge koje će im omogućiti da svoje korisničke navike realizuju sa više komfora i uz niže troškove

  • 0

Članice Telekom Srbija grupe, kompanije m:tel Austria i GO4YU, otvorile su prvu zajedničku poslovnicu u Beču (Ulica Mariahilferstraße 103/8).

Otvaranjem ovog savremenog prostora, u samom poslovnom centru Beča, potvrđuje se posvećenost ostvarenju vizije ovih kompanija da se našoj dijaspori koja živi i radi u inostranstvu ponude najsavremenije telekomunikacione usluge koje će im omogućiti da svoje korisničke navike realizuju sa više komfora i uz niže troškove. Svečanosti su prisustvovali predstavnici ambasade Srbije, Srpske pravoslavne crkve, veliki broj privrednika, kulturnih, javnih ličnosti kao i naših ljudi koji žive i rade u Austriji.

O težnji Telekom Srbija grupe da, između ostalog, putem svojih usluga omogući ljudima globalnu povezanost, na svečanosti je govorila Natalija Jegdić, savetnik generalnog direktora za marketing i prodaju Telekom Srbija grupe i tom prilikom dodala:

- Obe kompanije, m:tel Austria i GO4YU, zajedno sa drugim našim kompanijama, deo su Telekom Srbija grupe. U našem fokusu je da putem telekomunikacionih usluga povežemo naše ljude koji žive ili rade izvan Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Na veoma zahtevnom tržištu Austrije naša kompanija m:tel Austria pruža usluge mobilne telefonije, dok GO4YU pruža usluge televizije i fiksne telefonije. Njihovim zajedničkim nastupom i verujem sinergijskim efektom, pokrivamo bitne segmente komunikacije i na taj način ostvarujemo naš primarni cilj - zbližavamo ljude.

Foto: Promo

O brojnim pogodnostima koje u novootvorenom prodajnom mestu očekuju nove korisnike prisutnima je govorio Milenko Cvijanović, direktor m:tel Austria.

- Želim pre svega da istaknem da je otvaranje prve zajedničke poslovnice kompanija m:tel Austria i GO4YU veliki događaj za sve nas i upravo iz tog razloga potrudili smo se da našim budućim korisnicima ponudimo brojne povoljnosti. Pre svega bih pažnji korisnika preporučio naš Duo paket (televizija i mobilna telefonija) u okviru kojeg korisnicima poklanjamo prvu mesečnu pretplatu za 1 EUR, dok svi novi postpaid korisnici dobijaju 100GB mobilnog interneta uz poklon vaučer u vrednosti od 20 EUR za kupovinu u Hartlauer prodajnim objektima, kao i u našoj novoj poslovnici.

Direktorka GO4YU, Jelena Radojković istakla je da sve nove korisnike GO4YU tokom decembra meseca očekuje sjajna promotivna ponuda. Naime, svi koji se opredele da u narednih 12 meseci koriste uslugu gledanja najboljeg domaćeg TV sadržaja putem GO4YU će u prvih 7 meseci to moći da rade potpuno besplatno, čime će u velikoj meri smanjiti svoje troškove uživajući u programu vrhunskog kvaliteta.

Otvaranje poslovnice u Beču samo je korak u realizaciji plana širenja mreže i usluga u evropskim gradovima, ali i pokazatelj težnje za stalnim napredovanjem i razvojem multimedijalnih i telekomunikacionih usluga na novim tržištima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA