≫ 

PUPS i Radikali zajedno u Kostolcu: Vlast mora da čuje i razume običnog čoveka

Sve velike teme popot Rusije, Evrope i poglavlja i Kosova će nestati i postaće nebitne ako nekome noćas pozli, ne bude dobro. Zato je stanovništvu Kostolca potrebna jedna ovakva vlast, socijalno pravedna, socijalno odgovorna - istakao je predsednik PUPS-a

  • 15

U punoj sali Doma kulture u Kostolcu, PUPS i Srpska radikalna stranka održali su danas završnu konvenciju. Na lokalnim izborima za odbornike skupštine Kostolac ove dve partije su nastupile u koaliciji.

Krkobabić je istakao da je za PUPS, penzionere Srbije i naravno penzionere Kostolca najvažnije da su penzije sigurne i redovne a da će visina zavisiti od toga kako budemo radili. Predsednik PUPS je još jednom ponovio da je partija koju vodi dala punu podršku merama fiskalne konsolidacije i da misli da nisu pogrešili. Penzioneri su uvek bili tu kada je trebalo i davali svoj puni doprinos i kad su se drugi premišljali.

Foto: pups.org.rs

Krkobabić je naglasio da je potrebna nova vlast koja će biti pod punom kontrolom. Vlast koja će pokušati da obezbedi besplatan prevoz za sve starije od 65 godina, koja će pokušati da iz budžeta izdvoji sredstva za najugroženije penzionere. Da li će to biti pomoć u vidu 13. penzije ili kao jednokratna pomoć zavisiće od sredstava u budžetu. Neophodna je pomoć u vidu adekvatnih službi, recimo gerontodomaćica...

- I ono što je neverovatno, ali tačno, u Kostolcu nema Hitne pomoćišto za novu vlast mora da bude najvažnija tema. Sve velike teme popot Rusije, Evrope i poglavlja i Kosova će nestati i postaće nebitne ako nekome noćas pozli, ne bude dobro... Zato je stanovništvu Kostolca potrebna jedna ovakva vlast, socijalno pravedna , socijalno odgovorna, vlast koja razume patnje običnog čoveka, naglasio je Krkobabić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beineta

    21. decembar 2017 | 16:26

    Obicni ljudi ce glasati za radikale i vreme je da patriote dodju na vlast.

  • T19

    21. decembar 2017 | 17:01

    Krka rece i ne pocrvene, svedsko cudo.

  • branko

    21. decembar 2017 | 16:49

    ovaj lik je pokretni cirkus, ovi Krkobabici bi dusu prodali za vlast, kakva lakrdija od karaktera i morala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA