Novi posao više nikada ne mora da bude stres zahvaljujući "tajnom" sastojku

"Odmah su ga pitali šta to tako lepo miriše i još jedna barijera je probijena - mladi ekonomista počeo je da objašnjava kolegama o čemu je reč, a onda je dobio priliku da se bolje upozna sa svima"

  • 2

Aca je mladi ekonomista koji je zahvaljujući preporukama profesora i mentora dobio posao u uglednoj firmi i priliku da stekne veliko iskustvo na početku svoje karijere. Bio je presrećan, sve dok nije zakoračio u svoj radni prostor: shvatio je da je reč o "open space-u" i da mora da prođe kroz nekoliko redova potpunih stranaca kako bi seo na svoje mesto. Da se u tom prostoru svaki šum čuje i da ne sme da kaže niti uradi ništa zbog čega bi se pokajao.

Bojažljivo, spuštene glave, otišao je do svog stola i seo. Ćutao je radio, bilo mu je neprijatno da započne komunikaciju sa bilo kim, svi su delovali previše zaposleno i ozbiljno. Došlo je vreme za pauzu za ručak i Aca je krenuo da vadi svoju karticu iz novčanika, da ne bi nosio ceo novčanik sa sobom na pauzu.

Miris njegove Debit Mastercard kartice zaparao je nozdrve svih kolega u blizini. Odmah su ga pitali šta to tako lepo miriše i još jedna barijera je probijena - mladi ekonomista počeo je da objašnjava kolegama o čemu je reč, a onda je dobio priliku da se bolje upozna sa svima.

Kada se zagrebe poleđina nove Addiko Debit Mastercard, ona zamiriše na jagodu, što je čini prvom mirisnom karticom za plaćanje. Osim što će vam time ulepšati dan, ova debitna kartica, sa svojim originalnim vertikalnim dizajnom, pruža i najviši stepen sigurnosti prilikom onlajn plaćanja.

Kartica lepo miriše a veoma je jednostavna za korišćenje; Foto: Promo

I kao da sve to nije dovoljno, nova Addiko kartica je i dvovalutna, što je vrlo bitno - naročito u sezoni letnjih godišnjih odmora. Naime, ova međunarodna kartica vezana je uz tekući račun, pa omogućava potrošnju po dinarskom i deviznom računu, kao i plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu. Zar to ne zvuči sjajno i olakšavajuće?

Dodajemo da gotovinu možete podizati na Addiko bankomatima i bankomatima drugih banaka u zemlji i inostranstvu.

Vrlo bitna stvar za sve one koji kupuju preko interneta je da ni sa jednom drugom karticom neće ostvariti takav nivo sigurnosti kao sa novom debitnom Mastercard karticom. Ona svoje korisnike štiti putem "Addiko Sigurne internet kupovine“, uz Mastercard SecureCode sigurnosne standarde.

Sigurnost ostvarujete tako što na sajtu Addiko Banke aktivirate uslugu "Sigurna internet kupovina".

Više vam se neće dešavati da sistem ne prepoznaje karticu, ili da vam skine duplu sumu sa računa. U trci sa drugim karticama, nova Addiko debitna Mastercard pobeđuje sigurno.

Takođe, dozvoljava vam i mogućnost jedne promene PIN-a na bilo kom Addiko bankomatu bez naknade.

Ljudi iz Addiko banke potrudili su se da nam dodatno uštede vreme pri plaćanju, pa je novu Debit Mastercard karticu dovoljno samo prisloniti na beskontaktni POS uređaj i transakcija je obavljena.

To znači da sami prislanjate karticu uz POS uređaj, bez potrebe da je predajete prodavcu.

Pre prvog korišćenja, potrebno je napraviti jednu uobičajenu transakciju, bilo plaćanje na POS uređaju, podizanje gotovine ili upit o stanju na bankomatu čime se opcija beskontaktnog plaćanja automatski aktivira.

Sa ovom karticom ste bezbedni i efikasni, ali i u trendu. Zar to nije sve što jedan korisnik bankarskih usluga želi?"

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA