Japanski gigant u Srbiji pokreće nove proizvodne linije: Vučić na sastanku sa delegacijom kompanije Japan Tobako Internešnal (FOTO) (VIDEO)

- Uveren sam da će Srbija i Japan u narednom periodu proširiti saradnju na nove oblasti, o čemu se razgovaralo i tokom posete premijera Šinzo Abea Srbiji - poručio je predsednik Vučić

  • 0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas delegaciju kompanije Japan Tobako Internešnal (JTI), koju je predvodio predsednik Japan Tobako grupe Jasutake Tango.

Zvanična odluka! Kinezi preuzimaju RTB Bor (FOTO)

Predsednik Vučić je izrazio zahvalnost predstavnicima najvećeg japanskog investitora u Srbiji zbog pokretanja nove proizvodne linije u fabrici u Senti, što je odraz kontinuiranog razvoja njihovog poslovanja i modernizacije proizvodnje u našoj zemlji.

On je rekao da je uveren da će Srbija i Japan u narednom periodu proširiti saradnju na nove oblasti, o čemu se razgovaralo i tokom posete premijera Šinzo Abea Srbiji.

Vučić je rekao da je uveren da će Srbija i Japan u narednom periodu proširiti saradnju na nove oblasti-Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

Predsednik Vučić je upoznao delegaciju JTI sa najnovijim, uspešnim ekonomskim pokazateljima, koji potvrđuju trend razvoja srpske privrede.

Gospodin Tango je, u ime japanske kompanije, zahvalio predsedniku Vučiću na podršci i naporima usmerenim ka stvaranju stabilnog poslovnog okruženja.

Predsednik Japan Tobako grupe Jasutake Tango-Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

Sastanku je prisustvovao i ambasador Japana Đuniči Marujama.

Video: Predsednik Vučić na sastanku sa delegacijom kompanije Japan Tobako Internešnal

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA