≫ 

Neće ih niko ni za džabe: Jabuke rodile kao nikada, poljoprivrednici njima hrane svinje (FOTO)

 ≫ 

- Bezobrazno, kao da mi je šamar opalio, nudim mu džabe, a on još traži i da kupim džakove i da mu ih pokupim - kaže jedan Ribarac

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika deda Vasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jeretik

    03. septembar 2018 | 18:34

    Poljoprivrednici , stocari , vocari , da bi izbegli ovakve situacije, ocigledno je , da moraju ako zatreba imati i " plan B " . Plus sto je zarada na finalnom proizvodu i veca . Rakija , slatko , sokovi , mesne preradjevine , udruzivanje i podizanje hladnjaca i sl. Ako misle da su ulaganja prevelika neka izracunaju koliko gube zbog ucena otkupljivaca .Lako je " popovati " , ali zvuci mi razumno ?

  • deda Vasa

    03. septembar 2018 | 17:22

    Nije jabuka za svinje, greota je. Sve to lepo izmelješ, dodaš DO 5% šećer, staviš u buriće da provri i pečeš rakiju bez metil alkohola. Ja to radio, sad radi sin. Pijemo čistu rakiju i dajemo prijateljima. Neko reče - težak je to posao. Pa ja ne znam za posao koji je lak, ali zadovoljstvo je važnije.

  • Marijana Bakov

    03. septembar 2018 | 15:56

    A mi uvozimo jabuke,ej zivote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA