Sberbank stvarno SUPER keš kredit

I ove jeseni Sberbank Srbija pripremila je stvarno SUPER ponudu keš kredita.

  • 0

Foto: Promo

Uz nominalnu kamatnu stopu od 7,9 odsto, odnosno efektivnu kamatu od 8,8 odsto, Sberbank vam nudi priliku da refinansirate svoje postojeće obaveze ili obezbedite dodatna sredstva za sve ono što vam je u ovom trenutku neophodno.

- Potrudili smo se da klijentima ponudimo proizvod koji će im omogućiti da na lak, brz i jednostavan način dođu do neophodnih novčanih sredstava. Pored dodatnog keša, Stvarno super keš kredit omogućava i refinansiranje postojećih obaveza uz odlične uslove. Takođe, važno je napomenuti da svi klijenti koji apliciraju online tj. putem našeg vebsajta, mogu to da urade bez troškova obrade - izjavila je direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Mirjana Đorđević.

Ponuda Stvarno super keš kredita traje od 17. septembra do 25. novembra, a maksimalan iznos kredita je 3.000.000 dinara. Za sve dodatne informacije posetite sajt banke www.sberbank.rs, pozovite Kontakt centar na broj 19909 ili svratite u neku od Sberbank ekspozitura širom Srbije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA