Kupovina u Rimu, Milanu, Barseloni... nikad nije bilo tako blizu

Nova garnitura, bela tehnika, ili hi tech oprema... sve vam treba

  • 1

Možda je neko poželeo nematerijalne stvari, da doživi nezaboravne momente, ili omogući sebi dragim ljudima da ih dožive.

Imate želje ali mislite da nemate mogućnosti?

Šoping u Rimu, Milanu ili nekom od modnih cenatar Evrope više nije tako daleko...

Nije retkost da ljudi u svetu, a u poslednje vreme sve češće i kod nas, pozajmljuju novac od banaka kako bi otputovali. I oni koji to rade, kazu da im je to najbolje investiran novac, iskustva koje dožive, uspomene koje pamte, itekako vrede.

Krediti se dakle više ne uzimaju isključivo radi prevazilaženja tekućih obaveza, kupovine bele tehnike, renoviranja stambenog prostora.

Foto: Shutterstock

Jesen je period kada su mnogima od nas potrebna dodatna sredstva za realizovanje nekih planova ili obaveza. Banke, kao i mnoge druge branše poslovanja, prate situaciju na tržištu i utrkuju se da kreiraju najpovoljnije ponude kako bi pridobili svoje klijente. Predlažemo da iskoristite promo ponude i realizujete svoje obaveze ili želje.

Možete iskoristiti priliku i raspitati se kakve uslove nude banke ove jeseni.

Mi smo se raspitali...

Vojvođanska banka nudi kredite za razičite nemene, na duži ili kraći period otplate, sa fiksnom ili promenljivom kamatnom stopom. Ono što je zajedničko za sve jeste da se u promotivnom periodu, do kraja oktobra, odobravaju bez troška obrade zahteva.

Krediti se odobravaju bez depozita ili učešća, u maksimalanom iznosu do 15.000 evra, u dinarskoj protivrednosti i rokom otplate do 120 meseci, sa promenljivom kamatniom stopom kao i sa fiksnom kamatnom stopom tokom prvih 60 meseci otplate.

Promo ponudom je obuhvaćen i kratkoročni keš kredit  koji se odobrava na period do 12 meseci u maksimalnom iznosu do 350.000 dinara.

Zašto propustiti ovu priliku? Za 15 minuta možete dobiti predodobrenje, odnosno potvrdu da li će vaš zahtev za kredit biti odobren ili ne. U zavisnosti od iznosa kojim raspolažete, izaberite željenu destinaciju, ili obrnuto.......i pakujte se.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA