Milijarder najavljuje vrtoglavi rast cene bitkoina: Do 2020. ova valuta vredeće 250.000 dolara

Miijarder je dosta izgubio kada je bankrotirala platforma za trgovanje kriptovalutama, ali i dalje veruje u njih

  • 8

Milijarder Tim Draper uveren je da će bitkoin do 2020. dostići vrednost od 250.000 dolara.

Kako kaže, on očekuje da će kripto godina biti nešto najveće ikada, "veće od interneta". Ovaj entuzijasta koji ulaže u venčur fondove, poznat je i po ulaganjima u Teslu, Skajp, Hotmail...

- Ovo će biti tako veliko... Ranije sam to predvideo, i ostajem pri tome, bitkon će vredeti 250.000 dolara do 2022 - rekao je, prenosi B92.

Novčanice izrađene za vreme raskola između Tita i Staljina, nazvane su Informbiro serija a za njih se saznalo decenijama kasnije (FOTO)

Inače, Tim je dosta izgubio kada je bankrotirala platforma za trgovanje kriptovalutama Mt. Gox. On međutim, i dalje veruje u budućnost digitalnih valuta, posebno blokčejna.

Bitkoin će vrtoglavo porasti, Foto: Wikipedia

- Blokčejn će biti veći nego što je ikada bio internet - rekao je.

- Industrija koja će se ovo promeniti jeste finansiranje. To obuhvata trgovinu i bankarstvo, osiguranje i nekretnine. Šire, medicinu i zdravstvenu zaštitu...industrije će se promeniti zbog smart ugovora... - naveo je on.

Dalje, on veruje da će blokčejn i kripto valute naterati vlade i prisiliti kompanije širom sveta da se nadmeći za pružanje usluga, baš kao što je zdravstveno osiguranje i socijalna zaštita, za svakog pojedinca bilo gde u svetu, prenosi B92.

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    23. septembar 2018 | 11:14

    NE NASEDAJTE NA PRICE SVETSKIH PREVARANATA-SVAJCARSKE BANKE SU ZABRANILE KUPOVINU BITKOINA !!! NEMOJTE DA VAM UZMU ZADNJU CRKAVICU KOJU STE CUVALI ZA NEDAJ BOZE!!!! TO JE PREVARA VEKA !!! U DOBA KRIZE SE KUPUJE ZLATO I ZEMLJA !!!!

  • Ivan

    23. septembar 2018 | 12:25

    Prva rečenica teksta sve govori! Drugo uz kriptovlute postoje i bizarniji piramidalni načini uziman ja novca i bogaćenja vrhova piramidalni šema.

  • Vule

    23. septembar 2018 | 10:33

    Bas bi gramzivi milijarder razglasio tu vest..sigurno mu je dosta love pa ne zeli vise da zaradi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA