Ono što će imati iPhone 7 nema nijedan drugi telefon na svetu (FOTO)

Današnji modeli iPhone 6S i 6S Plus maksimalno imaju 128 GB memorije, ali će jeftinije cene komponenata omogućiti Apple-u da u ovogodišnji model ubaci veću količinu prostora za skladištenje podataka

  • 10

Predstojeći iPhone 7 koji će se pojaviti u septembru ove godine, prema predviđanjima analitičara, biće dostupan i sa 256 GB interne memorije, što znači mnogo više mesta za čuvanje aplikacija, fotografija i video-snimaka.

OVAKO ĆE IZGLEDATI NOVI IPHONE: Pogledajte prve fotografije novog Apple-ovog telefona!

Današnji modeli iPhone 6S i 6S Plus maksimalno imaju 128 GB memorije, ali će jeftinije cene komponenata omogućiti Apple-u da u ovogodišnji model ubaci veću količinu prostora za skladištenje podataka, ističu iz kompanije TrendForce.

Pomenuta kompanija očekuje da će ovogodišnji modeli dolaziti sa istom dijagonalom ekrana kao i prethodnih godina, odnosno da će imati displej od 4,7 i 5,5 inča.

Još jedna od promena na iPhone-u 7 od 5,5 inča biće i povećanje RAM memorije na 3 GB, sa trenutnih 2 GB koliko imaju 6S i 6S Plus modeli.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Apple puno nade polaže u ovogodišnji model, s obzirom na to da je u prvom kvartalu ove godine po prvi put opala potražnja za ovim uređajima, kao i da je konkurencija Android telefona svakim danom sve veća.

Od ostalih karakteristika koje bi mogao da ima predstojeći iPhone, a koje su se pojavljivale u javnosti u proteklom periodu, uključuju odbacivanje 3,5-milimetarskog ulaza za slušalice, povećanje minimalne memorije sa 16 na 32 GB, kao i to da bi veći model mogao da ima dve kamere na poleđini.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Discovery

    2. jun 2016 | 20:10

    Ono što većina srba neće imati je iPhone 7.

  • vlada

    2. jun 2016 | 12:05

    I kostace svega 187000 dinara

  • Poznavalac

    2. jun 2016 | 13:25

    O čemu, bre, pričate? Šta je ovde novo? U svom telefonu imam 3GB RAM i ukupno 288 GB sekundarne memorije, podržano do 2TB. Apple proizvodi su zatvor koji možda lepo izgledaju tu-i-tamo ali nit su najjednostavniji za upotrebu nit su pouzdani nit najbrži nit najkvalitetniji, nit najefikasniji, nit najjači a zasigurnije NIKAD ništa novo nisu doneli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA