Najmisteriozniji zločin dobio epilog, Zoran Marjanović je iza rešetaka: Šta se sve dešavalo od kada je Jelena ubijena

Konačno razrešena misterija ubistva koje je mučilo Srbiju skoro godinu dana

  • 18

Policija u Beogradu uhapsila je večeras Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče 2. aprila prošle godine na nasipu u naselju Crvenka.

UBICA SE VRATIO NA MESTO ZLOČINA? Ko je uradio OVO na nasipu gde je ubijena Jelena?

Uživo na mestu zločina: Šta se dešava tamo, 207 dana posle ubistva Jelene Marjanović (VIDEO)

Jelena Marjanović, da podsetimo, nestala je u subotu, 2. aprila oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka. Umesto da se nakon rekreacije na koju je, prema izjavi njenog supruga Zorana Marjanovića, otišla sa njim i ćerkom Janom, uputi prvo kući a zatim kod bolesne a sada već pokojne majke Zorice, sutradan je u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno njeno unakaženo telo.

Njen nestanak policiji je prijavio, nešto pre 20 časova u subotu, 2. aprila, suprug Zoran Marjanović, posle čega se policija odmah dala u potragu. Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo. Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Takođe, iako se naizgled činilo da se zna gde je tačno i na koji način ubijena pevačica, posle mesec dana od nekoliko verzija ovog ubistva ni za jednu se ne može reći da je autentična. Po prvobitnim informacijama pevačica je oteta i ubijena na nasipu. Zatim se pojavila verzija da je usmrćena sa jedne a zatim bačena u kanal sa druge strane nasipa. Jedna od verzija govori i da je oteta na nasipu, strpana u automobil u koji je ubijena izvan Borče a zatim bačena u kanal. Pominje se i da je pevačica bila živa kada je bačena u kanal sa žabokrečinom, jer joj je tokom obdukcije nađena voda u plućima. Navodno su se i Jelena i Zoran svađali na nasipu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ZORAN POZNAJE UBICU JELENE MARJANOVIĆ?! Novi detalji istrage misterioznog ubistva pevačice

"Ubio bih tog zločinca, zato mi je policija oduzela pištolj i pušku": Zoran Marjanović nema dilemu šta bi uradio Jeleninom ubici

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

I akteri ovog čina menjali su se iz dana u dan. Postao je sumnjiv svaki biciklista, čovek sa štapom, vozač plavog karavana… Najveća “prašina” se digla oko braće Rojko iz Crvenke, pogotovo Nebojše, koji je mislio da ga policija traži zbog ranijih dela, pa pobegao u Bosnu i Hercegovinu kod rodbine. Tamo je uhvaćen, deportovan u Srbiju, prošao poligrafsko testiranje kao i njegovg brat Igor, i pušten kući.

Foto: Facebook/Jelena Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Krsmanovic, Telegraf

U rasvetljavanju ovog ubistva, na kom inspektori i dalje radi, u policiiji je saslušano nekoliko desetina osoba, a među prvima i članovi Jelenine porodice. U policiji je najduže zadržan pevačicin suprug Zoran, na kog se, takođe, upiralo prstom da je umešan u ubistvo.

Današnje hapšenje nije dočekala Jelenina majka Zorica, koja je 4. oktobra 2016. umrla od bolesti ali i od tuge za ćerkom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pajo

    15. septembar 2017 | 23:43

    Nije moguce da je toliki glumac.Meni je to totalno glupa prica.Ako jeste pored zatvora treba i oskara da dobije za glumu.Ali nemojte da stavljamo coveku omcu oko vrata unapred.Nije fer!

  • Srbin

    15. septembar 2017 | 23:53

    Ovo mi sve izgleda kao da mu neko pakuje, najcudnije zvuči ovo pronalaženje Mob telefona posle toliko vremena a secamo se da su istrazitelji i ispumpavali vodu iz kanala, pretrazivali teren detaljno nekoliko puta.

  • predator rođen da ubija

    16. septembar 2017 | 00:23

    Jadan Čovek neko sa vrha mu smešta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA